Suzuki jimny 2008 mod

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα, έχω τοποθετήσει εδω και 20 ημέρες υγραεριοκίνηση στο jimny στη Λάρισα και μένω Έβρο και μαζι ο αδερφός μου το ίδιο αυτοκίνητο ταυτόχρονα, βάλαμε και οι δύο το κιτ της A.E.B. Εγω την πρώτη φορά που χειροκίνητα επέλεξα να το γυρίσω στη βενζινη για 10 χλμ μετά άλλαξε η σχέση, με την εκκίνηση του κινητήρα παραμένει στη βενζίνη και χειροκίνητα απο το μπουτόν μπορώ μόνο να το γυρίζω στο υγραέριο. Αυτό για καλή μου τυχη ο εγκαταστάτης τεχνικός ανέβηκε στα μέρη μου και με αντικατάσταση 2 διαφορετικών εγκεφάλων το διόρθωσε με εγκέφαλο της GASiTALY πλέον. Επιχειρησα πάλι χθές και το γύρισα στη βενζίνη για περίπου 12 χλμ όταν πάλι θέλησα να ξεκινήσω μου παρουσίασε πάλι το ίδιο πρόβλημα, γυρίζονταςτο κλειδί ανάβουν κανονικά όλα τα λαμπάκια στο διακοπτάκι (πρασινα σταθμης και επιλογής Gas και το πορτοκαλί της βενζίνης) στην έναυση του κινητήρα σβήνουν όλα του υγραερίου και παραμένει το πορτοκαλί της βενζίνης και πλέον η επιλογή για υγραέριο γίνεται με το μπουτόν, αυτο οπως είπα συνέβει και τις δύο φορές που επέλεξα να το γυρίσω στη βενζίνη και να διανυσω περίπου 10χλμ. Στον αδερφό μου οπως προανέφερα κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ !!!!

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ Κύριε Κωτούλα,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας και μετά από την περιγραφή που μας δίνετε, είναι δύσκολο να εντοπίσουμε την πραγματική αιτία των προβλημάτων μεταγωγής κατά την εκκίνηση.

Χωρίς τον έλεγχο του συστήματος υγραεριοκίνησης, μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, δεν θα μπορούσαμε να εκφέρουμε με βεβαιότητα οποιαδήποτε άποψη.

Από θεωρητική πλευρά, φαίνεται ότι η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του αερίου δεν συγκρατεί στην μνήμη την τελευταία εντολή σχετικά με την επιλογή καυσίμου κίνησης. Συνήθως, αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε προβληματική ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, σε λανθασμένη λήψη ρεύματος διέγερσης – κεντρικής τροφοδοσίας, σε ελαττωματικό firmware κ.α.

Δεδομένης της πολυπλοκότητας του συστήματος και των κανόνων ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόζονται, θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε κάποιο αδειοδοτημένο - εξειδικευμένο συνεργείο, προκειμένου να ελεγχθεί η σωστή λειτουργία των αναφερόμενων εξαρτημάτων και του μειωτήρα, να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες και να εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα απο τα εξειδικευμένα κέντρα After Sales Service της εταιρείας μας. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα καταστήματα, μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.tsopelogiannisautogas.gr 

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.