Peugot 307 1.4 8ν

Ερώτηση χρήστη στο forum

Εχω βάλει το easy fast, lovato.με αναμενόμενο το a/c στο κατέβασμα ταχύτητας από 3η σε 2α, με λίγα χλμ μερικές φορές, σβήνει.Αν και έχουν γίνει ρυθμίσεις, παραμένει το πρόβλημα

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Κύριε Μπαλταδόπουλε,

Εάν αποδεχθούμε , όπως εσείς αναφέρετε, ότι οι ρυθμίσεις του συστήματος υγραεριοκίνησης είναι σωστές και εφόσον αρχικά το σύστημα λειτουργούσε κανονικά, θα επικεντρωνόμασταν στον έλεγχο του πνεύμονα και της μπεκιέρας. Πρόκειται για δύο μηχανικά συστήματα, τα οποία σε περίπτωση εσωτερικής φθοράς η βλάβης , επηρεάζουν άμεσα την ποσότητα αερίου καυσίμου με επακόλουθα παρόμοια με αυτά που περιγράψατε .

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό συνεργείο της Μεταμόρφωσης, η με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να ενημερωθείτε απο την ιστοσελίδα της εταιρείας μας). 

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη η κάποιο ελάττωμα του συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.