nissanx-trail

Ερώτηση χρήστη στο forum

καλησπερα εχω ενα νισσαν χ-trail kai θελω να βαλω υγραεριο σε εσας ,ρωτησα omvw se ena service sth στη nissan για να βαλω αεριο και μου ειπαν οχι ο κινητηρας μετα απο 3 με 4 χρονια θα εχει προβλημα στις βαλβιδες, καταλυτη κλπ.Τελικα τι ισχυει και τι μου προτεινετε να κανω?

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Λεπίδα,

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε η μακρά μας εμπειρία στον χώρο της υγραεριοκίνησης, που ξεπερνά τις 18.000 εγκαταστάσεις πλέον, έχει αποδείξει ότι δεν προκύπτουν τέτοια προβλήματα.
Εμείς, στην Autogas Tsopelogiannis, εφαρμόζουμε πάντα τις παρακάτω δικλίδες ασφαλείας :

 1. Προτείνουμε και εγκαθιστούμε αποκλειστικά επώνυμα συστήματα, τα οποία διαθέτουν επεξεργαστές μεγάλης διαχείρισης δεδομένων και χρησιμοποιούν εξελιγμένα λογισμικά.
 2. Για την προστασία του συστήματος βαλβίδων, στα υψηλά φορτία, ενεργοποιείται ο παράλληλος ψεκασμός βενζίνης. Επιπρόσθετα, σε χρήση του κινητήρα πάνω απο 4500 rpm, η τροφοδοσία γίνεται 100% με βενζίνη. Όλα αυτά ενεργοποιούνται αυτόματα από την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, χωρίς καμία ενέργεια εκ μέρους του οδηγού.
 3. Εφαρμόζουμε πρόσθετο σύστημα λίπανσης βαλβίδων, λαδιέρα ή άλλα ισοδύναμα ενέσιμα προϊόντα.

Εφαρμόζοντας αυστηρά τους παραπάνω κανόνες και σε συνδυασμό με την επιλογή του κατάλληλου συστήματος, είμαστε βέβαιοι για την σωστή συμπεριφορά του κινητήρα, και εγγυόμαστε ότι θα παραμείνει ίδια με αυτήν που θα είχατε εάν κινούσασταν σε βενζίνη.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημα της Μεταμόρφωσης, ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, http://www.tsopelogiannisautogas.gr/ ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.