Kia sportage 2008, 142 hp.βενζίνη

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα, έχω βάλει συστημα Vialle σε Kia sportage του 2008.Eχω μείνει αρκετα ευχαριστημένος.Αλλά ενώ η δεξάμενη μου είναι 70lit παίρνει μέσα μονο 45...εξ αρχής...είναι πρόβλημα ρύθμισης ή κατασκευής της δεξαμενής και τι μπορεί να γίνει Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Αποστολή από κινητό Samsung.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Παπαδημητρίου,

Σύμφωνα με την ερώτηση που μας κάνατε και βάσει της παραδοχής ότι η πολυβαλβίδα λειτουργεί σωστά, η δεξαμενή θα πρέπει να γεμίζει με μέγιστη ποσότητα το 80% της ονομαστικής χωρητικότητας.

Στην τελική χωρητικότητα, θα μπορούσε να εμφανιστεί κάποια απόκλιση η οποία οφείλεται στο μηχανικό σύστημα ρύθμισης και στο γεγονός ότι πάντα παραμένει κάποια μικρή ποσότητα υγραερίου ( 1±3 λίτρα).

Στην δική σας περίπτωση, θα περιμέναμε η δεξαμενή να γεμίσει με 53 ± 56 λίτρα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε βελτίωση της χωρητικότητας, θα πρέπει να ελεγχθεί η δεξαμενή και η πολυβαλβίδα του συστήματος. Το σύστημα ελέγχου χωρητικότητας δεν ρυθμίζεται.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα μας στα Βόρεια ή Νότια Προάστια (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα
της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.