Kia Rio rs 1300cc 2004

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα...έχει 4 χρόνια που έβαλα σύστημα υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητο μου (ένα ιταλικό σύστημα δεν θυμάμαι εταιρία). Εδώ και λιγους μήνες μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα με την βενζίνη.Βάζω μπροστά το αυτοκίνητο, αρχίζω να κινούμε με βενζίνη κανονικά και ξαφνικά εκεί που πηγαίνω το αμάξι μου κάνει μια διακοπή ( πέφτουν οι στροφές και δεν ακούει στο γκάζι καθόλου) για λίγα δευτερόλεπτα ( το πολύ 10)και μετά λειτουργεί κανονικά και δεν μου το ξανακάνει. Να σημειώσω το αυτοκίνητο δεν είναι σε φάση προθέρμανσης για να μπει σε λειτουργία το υγραέριο..είναι καθαρά βενζίνη...ο μηχανικός μου μου καθάρισε σαν πρώτο στάδιο την πεταλούδα και είπε αν μου το ξανακάνει θα τσεκάρουμε μήπως μπερδεύει το σύστημα και ρίχνει δύο καύσιμα μαζί και μπουκώνει...εσείς τι γνώμη έχετε? ελπίζω να έκανα καλή περιγραφή του προβλήματος

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Καραγιαννίδη,

Σύμφωνα με οσα αναφέρετε, οι ενέργειες του μηχανικού σας είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Επιπρόσθετα, θα προτείναμε να αφαιρέσετε την ασφάλεια του συστήματος υγραεριοκίνησης ώστε να είναι πλήρως απενεργοποιημένο και κατόπιν να παρατηρήσετε την συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας.

Παράλληλα, προτείνεται να ελεγχθούν οι καλωδιώσεις, οι αισθητήρες του κινητήρα και του συστήματος υγραεριοκίνησης καθώς και τα κοινά τους σημεία.

Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση (τηλ. επικοινωνίας, 2102835840) ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (τηλ. επικοινωνίας, 2109626633).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διεύθυνση και τα ωράρια λειτουργίας μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.tsopelogiannisautogas.gr 

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.