hyundai coupe 06'

Ερώτηση χρήστη στο forum

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΤΗΣ BRC 4 ΓΕΝΙΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ 60000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΛΙΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΟΣΤΟΣΟ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΠΡΕΣΑΡΕΙ Η ΤΡΟΜΠΑ ΣΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ ΛΙΓΟ ΒΑΡΗ ΘΟΡΙΒΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Σαριδάκη,

Όπως ήδη γνωρίζετε, κατά την πρώτη εκκίνηση, ο κρύος κινητήρας παίρνει εμπρός με βενζίνη.

Συμπερασματικά, και εφόσον η αντλία λειτουργεί κανονικά, προτείνεται να ελεγχθεί το σύστημα κρύας εκκίνησης καθώς και το σύστημα βαλβίδων του κινητήρα.

Εναλλακτικά, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έλεγχος στις μπεκιέρες αερίου για πιθανή διαρροή στον χώρο εισαγωγής του κινητήρα. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί άμεσα με την παρακάτω διαδικασία:

Το βράδυ, επιστρέφοντας στο χώρο στάθμευσης, γυρίστε την λειτουργία σε καύσιμο βενζίνη και οδηγείστε τουλάχιστον για 10 λεπτά.

Εφόσον το επόμενο πρωί ο κινητήρας ξεκινήσει κανονικά, δηλαδή δεν αντιμετωπίσετε πρόβλημα εκκίνησης, ενδεχομένως το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε να αφορά σε διαρροή υγραερίου στην μπεκιέρα, οπότε και πρέπει να την αντικαταστήσετε.

Σε αντίθετη περίπτωση, και εφόσον το πρόβλημα παραμένει, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν περαιτέρω έλεγχοι.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημα των Βορείων Προαστίων στη Μεταμόρφωση ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.