FORD MODEO 1600 2009

Ερώτηση χρήστη στο forum

KALHSPERASAS.ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΑΕΒ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΩ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΕΦΤΑ-ΟΧΤΩ ΜΗΝΕς ΑΠΟ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ!ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΟΥΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ.ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ KAI TI MOY ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Ευαγγέλου,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας και μετά από την περιγραφή που μας δώσατε, θεωρούμε ότι η πρόωρη βλάβη της αντλίας βενζίνης μπορεί να προκληθεί από χαμηλή στάθμη βενζίνης στην δεξαμενή. Αυτό συμβαίνει γιατί η αντλία δεν ψύχεται επαρκώς ή από βρωμιές που εισέρχονται κατά την πλήρωση από ορισμένα πρατήρια.

Στην πρώτη περίπτωση και ειδικά κατά την χρήση αερίου καυσίμου, φροντίζουμε ώστε η στάθμη καυσίμου βενζίνης να μην βρίσκεται κάτω του 1/3 της συνολικής χωρητικότητας .

Επιπρόσθετα, αυξάνουμε την λειτουργία του παράλληλου ψεκασμού βενζίνης με σκοπό να ενεργοποιείται παροδικά η λειτουργία του συστήματος τροφοδοσίας της βενζίνης.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να διευκρινίσουμε το γεγονός ότι η διαδικασία του παράλληλου ψεκασμού είναι διαθέσιμη μόνο στα σύγχρονα συστήματα υγραεριοκίνησης.

Δεδομένης της πολυπλοκότητας του συστήματος και των κανόνων ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόζονται, θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε κάποιο αδειοδοτημένο - εξειδικευμένο συνεργείο, προκειμένου να ελεγχθεί η σωστή λειτουργία των αναφερόμενων εξαρτημάτων και του μειωτήρα, να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες και να εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα απο τα εξειδικευμένα κέντρα After Sales Service της εταιρείας μας. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα καταστήματα, μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.tsopelogiannisaftersales.gr .

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν

πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.