Ford focus 99

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα . Μετά από 18 χρόνια χρήσης με βενζίνη και τα 3 τελευταία με υγραέριο η αντλία βενζίνης παρέδωσε το πνεύμα της. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν λειτούργησε η εξαναγκασμένη εκκίνηση με υγραέριο (zavolli). Δηλαδή λειτουργούσε μόνο όσο κρατούσα πατημένο το κουμπί του υγραερίου. Όταν το άφηνα το αυτοκίνητο έσβηνε αν και είχε φτάσει σε θερμοκρασία που ενεργοποιεί το υγραέριο υπό κανονικές συνθήκες. Τι λέτε είναι κάποιο σφάλμα εγκεφάλου υγραερίου? ( Την διαδικασία εκκίνησης με υγραέριο την έκανα σωστά δεν τίθεται θέμα) Ευχαριστώ

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Πάντο,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας και μετά από την περιγραφή που μας δίνετε, η διαδικασία εξαναγκασμένης – επείγουσας εκκίνησης (συνήθως με κρύο κινητήρα) όταν εφαρμόζεταισε μεγάλη συχνότητα, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη.

Για τον λόγο αυτό, οι περισσότερες κατασκευάστριες εταιρείες , μέσω του λογισμικού περιορίζουν τον αριθμό επείγουσας εκκίνησης. Όταν ο χρήστης ξεπεράσει τον προκαθορισμένο αριθμό, το σύστημα κλειδώνει. Για την επαναφορά αυτού, απαιτείται μηδενισμός των προσπαθειών μέσω του λογισμικού.

Καθώς δεν έχουμε ενημέρωση για τον τύπο του συστήματος, ενδεχομένως ισχύουν τα παραπάνω.

Δεδομένης της πολυπλοκότητας του συστήματος και των κανόνων ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόζονται, θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε κάποιο αδειοδοτημένο - εξειδικευμένο συνεργείο, προκειμένου να ελεγχθεί η σωστή λειτουργία των αναφερόμενων εξαρτημάτων και του μειωτήρα, να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες και να εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα απο τα εξειδικευμένα κέντρα After Sales Service της εταιρείας μας. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα καταστήματα, μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.tsopelogiannisaftersales.gr .

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν

πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.