Ford Focus 2003

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα, Πρίν από 1 μήνα αγόρασα ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη στο οποίο υπήρχε προεγκατεστημένο σύστημα υγραεριοκίνησης από την AutoGas Tsopelogiannis κατά τα λεγομενά του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Τις τελευταιες ημέρες αντιμετωπίζω προβλήματα με την λεθτουργία του συστήματος υγραερίου όπως: 1) Κατά την εκκίνηση με κρύα μηχανή, χρειάζεται να περάσουν τουλάχιστον 5 λεπτά για να "γυρίσει" σε υγραέριο. 2) Ενώ είναι φουλαρισμένη δεξαμενή με υγραέριο, μετά από λίγα χιλιόμετρα (10-15 χλμ) στην ένδειξη που υπάρχει για την ποσότητα του υγραερίου στη δεξαμενή, δείχνει ένα λαμπάκι λιγότερο. (δηλαδή πως έχω κάψει αρκετό υγραέριο) 3) Το πιο σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει είναι πως τις τελευταίες 2 ημέρες πότε γυρναει σε βενζίνη, πότε γυρνάει σε υγραέριο, πότε δεν ανάβουν καθόλου τα λαμπάκια στην ένδειξη του υγραερίου, πότε αναβοσβήνουν, πότε ακούγεται οτι γυρνάει σε υγραέριο, πότε ανάβει και ένα κόκκινο λαμπάκι μαζί με τα πράσινα που υπάρχουν για να δείχνουν πόσο υγραέριο υπάρχει μέσα στη δεξαμνή...κλπ Να σημειώσω πως δεν γνωρίζω ποιάς εταιρείας είναι το σύστημα υγραερίου, δεν μου έχει δώσει απόδειξη εγκατάστασης ο προηγούμενος κάτοχος και το μόνο που έχω είναι αποδείξη από service σε μπουζί υγραερίου σε κατάστημά σας. Το σύστημα, βάσει της ημερομηνίας αλλαγής της άδειας και της ημερομηνίας ΚΤΕΟ, έχει τοποθετηθεί μέσα Νοεμβρίου του 2016. Αν επισκεφθώ κάποιο κατάστημά σας, θα μπορείτε να βρείτε αν όντως έχει τοποθετηθεί σε εσας (από τον αριθμο κυκλοφορίας, από τον αριθμό πλαισίου μηχανής ή από το serial number του συστήματος υγραερίου), πότε έχει τοποθετηθεί και αν υπάρχει εγγύηση; Επίσης, ποιό είναι το πιθανό πρόβλημα για όλα όσα ανέφερα και ποιό το κόστος επισκευής; Ευχαριστώ.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Aγαπητέ κύριε Δημάτε,

Σε συνέχειας της περιγραφής σας, θα προτείναμε να επισκεφθείτε κάποιο από τα κέντρα After Sales της εταιρείας μας , για έναν δωρεάν, πρώτο έλεγχο , προκειμένου να προσδιορίσουμε τη μάρκα του συστήματος υγραεριοκίνησης και να ελέγξουμε την λειτουργία των βασικών εξαρτημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα καταστήματα, μπορείτε να ενημερωθείτε απο την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μας, www.tsopelogiannisautogas.gr

Ανεξάρτητα του εάν το σύστημα έχει τοποθετηθεί sτην εταιρεία μας ή όχι, γεγονός που μπορούμε να εντοπίσουμε από τον Αριθ.Κυκλοφορίας του οχήματος, εμείς έχουμε τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε τη φροντίδα όλων σχεδών των επώνυμων συστημάτων .

Από τις παρατηρήσεις σας για την λειτουργία του συστήματος, δεν παρουσιάζεται κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Παρόλα αυτά, χωρίς τον απαραίτητο έλεγχο , δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τις αιτίες των προβλημάτων και κατά συνέπεια για το κόστος επισκευής .

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.