Daihatsu cuore 2009

Ερώτηση χρήστη στο forum

Έχω σύστημα υγραερίου BRC, το έχω περάσει το 2010 και έχω κάνει πάνω 60.000χλμ. Τα σέρβις που έχω κάνει είναι τα φίλτρα και τίποτα άλλο, μέχρι που ξεκίνησε το πρόβλημα να μου κάνει ατροφίες πέρσι τον χειμώνα και να μου το γυρνά μόνο του σε βενζίνη. Η επίσκεψη στον μάστορα είχε ρύθμιση και ένα αισθητήρα αλλαγή, το πρόβλημα παρέμενε και στα κρύα έκανε το ίδιο πράγμα και ο μάστορας κατέληξε ότι έχει κάτι βουλωμένο(σωληνάκι, δεξαμενή) ή έχει πρόβλημα ο πνεύμονας και πρέπει να τον ανοίξει για να δει τι γίνετε και να αλλάξει το σετ, ωστόσο δεν πρόλαβε να κάνει κάτι γιατί ήρθαν οι ζέστες και το αυτοκίνητο δούλευε κανονικά χωρίς ούτε ένα πρόβλημα όλο το καλοκαίρι , μέχρι τώρα που έπεσε η θερμοκρασία ξεκίνησε πάλι τα ίδια τι μπορεί να είναι; Eμείς εδώ έχουμε βαρύ χειμώνα(Ν. Κοζάνης). Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Μουκίδη,

Σε συνέχεια της περιγραφής του προβλήματος που μας περιγράφετε και με κάθε επιφύλαξη, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το πρόβλημα της ατροφίας του κινητήρα και η μεταγωγή σε βενζίνη οφείλεται στην μειωμένη θερμοκρασία πνεύμονα του συστήματος υγραεριοκίνησης ή σε δυσλειτουργία - εσωτερικό ελάττωμα του πνεύμονα.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά την περίπτωση της μειωμένης θερμοκρασίας του πνεύμονα, μπορεί να οφείλεται στις εξής περιπτώσεις:

 • Κολλημένο θερμοστάτη
 • Βουλωμένο κύκλωμα ψύξης
 • Ανεπαρκή αντλία κυκλώματος αντιψυκτικού κ.α.

Τα προαναφερόμενα αίτια εμφανίζουν πιο έντονα τα συμπτώματα κατά τις κρύες ημέρες.

Επιπρόσθετα, εάν δεν εντοπισθεί κάποιο από τα προαναφερθείσα αίτια, θα προχωρούσαμε σε λειτουργικό έλεγχο του πνεύμονα .

Δεδομένης της πολυπλοκότητας του συστήματος και των κανόνων ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόζονται, θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε κάποιο αδειοδοτημένο - εξειδικευμένο συνεργείο, προκειμένου να ελεγχθεί η σωστή λειτουργία των αναφερόμενων εξαρτημάτων και του μειωτήρα, να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες και να εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα απο τα εξειδικευμένα κέντρα After Sales Service της εταιρείας μας. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα καταστήματα, μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.tsopelogiannisaftersales.gr .

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν

πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.