Chevrolet Lacetti 1600

Ερώτηση χρήστη στο forum

Γεια σας. Έχω βάλει εδώ και 60000χλμ (4 χρόνια) το σύστημα της Europe Gas. Όλα από την πρώτη στιγμή άψογα. Έχει τώρα 1500χλμ που όταν το αμάξι είναι τελείως κρύο ή από ζεστό το αφήσω πάνω από 1,5-2 ώρες δουλεύει σαν τρικύλινδρο στο ρελαντί και τρέμει ελαφρώς. Μετά από 1-1,5 λεπτό στρώνει μόνο του και όλα καλά! Έκανα μια δοκιμή να δουλέψω μόνο βενζίνη (αφού πρώτα έβαλα ένα υγρό καθαριστικό injection και συστήματος τροφοδοσίας βενζίνης) για 80 χιλιόμετρα ταξίδι ανοίγοντάς το αρκετά και για 2 μέρες έστρωσε. Μετά όμως πάλι. Τώρα ακόμα και όταν το δουλέψω μισή ώρα βενζίνη και το σβήσω την άλλη μέρα πάλι μπερδεύει και τρέμει ανεβοκατεβάζοντας το ρελαντί κατά 100-150 στροφές όσο διαρκεί το τρέμουλο. Μετά πέφτει το ρελαντί στο κανονικό του (περίπου 900-1000 στροφές) και όλα καλά.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Aγαπητέ κύριε Τζίρο,

Το πρόβλημα το οποίο περιγράφετε θα μπορούσε να οφείλεται στις παρακάτω αιτίες:

1. Στο σύστημα ανάφλεξης του κινητήρα: Μπουζί - μπουζοκαλώδια (εάν υπάρχουν) - πολλαπλασιαστές. Σε αρχικό στάδιο, το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο κατά την λειτουργία του οχήματος με αέριο καύσιμο, ενώ σταδιακά, εμφανίζεται με μικρότερη ένταση και στη λειτουργία με βενζίνη.

2. Σε αρρύθμιστη η λερωμένη πεταλούδα γκαζιού

3. Σε εισροή αέρα από κάποιο σημείο της πολλαπλής εισαγωγής ή σωλήνα υποπίεσης

4. Στο σύστημα υγραεριοκίνησης και συγκεκριμένα :

 • Σε ελαττωματική μπεκιέρα αερίου καυσίμου
 • Σε ελαττωματικό πνεύμονα
 • Σε ελλιπή θέρμανση του πνεύμονα
 • Σε απορύθμιση του συστήματος υγραεριοκίνησης
 • Σε κακή ρύθμιση – χαρτογράφηση

Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα κατάστημά μας ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας στο Υγραεριοκίνηση Tsopelogiannis για περισσότερες πληροφορίες.

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκατάσταση ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας,

Νίκος Ταντίνακης
Τεχνικός Διευθυντής
Autogas Tsopelogiannis

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.