Bmw e36 318is

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα σας αν και γράφω από 600 χιλιόμετρα μακριά φτάνει και εδώ το όνομα σας. Λοιπόν φορουσα ένα σύστημα wentgas χωρίς πραγματικά κανένα πρόβλημα μέχρι που ήρθε η ώρα του κτεο και ο μάστορας (άλλη ιστορία αυτό) μου είπε να το βγάλουμε έτσι και έγινε βγήκαν όλα του συστήματος μέσα από το καπό έμεινε μόνο μπουκάλα. Μετά το κτεο ξεκινάει ο γολγοθας τής εγκατάστασης.. Ο μάστορας; ξεκινάει την εγκατάσταση με εμένα παρών όσο ήταν εφικτό αυτό μετά το περας της εγκατάστασης το αμάξι δε δουλεψε. Δεν έδινε εντολή για αρχή στην ηλεκτροβαλβιδα να ανοίξει στην πορεία ο μάστορας ήθελε να με πείσει ότι έριξα κάτω τον εγκέφαλο και έπαθε ζημιά και θέλουμε εγκέφαλο και πλεξουδα όλα αυτά ενώ το αμάξι ήταν 4 μέρες μέσα κάπου εκεί του είπα φτάνει και να το βγάλει έξω. Όταν πήρα το αυτοκίνητο διαπίστωσα ότι λείπει το κουμπί το οποίο τελικά το έχασε; κατάφερα και βρήκα ένα όταν το κουμποσα αυτό και διάφορα φισακια στον πνεύμονα κτλ διαπίστωσα ότι το σύστημα τουλάχιστον στο ρελαντί δουλεύει από εκεί και πέρα όταν το αμάξι πιάσει 90 βαθμούς και πάω να γεμίσω ταχύτητες κάνει σαν τρικυλινδρο το πιάνει έτσι και μετά από μαρσαρισμα καλό του φεύγει αν πάω στρωτα δουλεύει οκ. Αυτό το κάνει αλλά όχι τόσο έντονα όταν ξεκουμποσω πνεύμονα κουμπί..θελω λίγο τα φώτα σας να ξέρω που βαδιζω.. Ευχαριστώ

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ Κύριε Γρηγοριάδη,

Η κατάσταση που περιγράφετε είναι όντως ακραία.  Εφόσον το σύστημα δεν λειτούργησε ποτέ, δεν είμαστε βέβαιοι για την σωστή τοποθέτηση των εξαρτημάτων και την σωστή συνδεσμολογία της καλωδίωσης του συστήματος.  Εξίσου επίσης σημαντικό, είναι ο προγραμματισμός και η ρύθμιση του συστήματος, να γίνουν σύμφωνα με τις αναγκαιότητες και τα χαρακτηριστικά του κινητήρα. Στην δική σας περίπτωση, θα μπορούσε να υπάρχει κακή συνδεσμολογία της καλωδίωσης ή ελαττωματική μπεκιέρα αερίου ή λανθασμένη τοποθέτηση των ακροφυσίων ή λανθασμένο προγραμματισμό ή πρόβλημα στο σύστημα ανάφλεξης.

Για την επιβεβαίωση των ανωτέρω θα πρέπει να ελεγχθεί το σύστημα από την αρχή.

Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημα της Μεταμόρφωσης, ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας (http://www.tsopelogiannisautogas.gr/ ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.