AURIS 1.6 (αγορά 2007)

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλή σας ημέρα αγαπητοί, Ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα θέμα που μου παρουσιάστηκε στο αυτοκίνητό μου μάρκας AURIS 1.6 μοντ. 2007 με 170.000 χλμ. Πριν από 3 χρόνια εγκατέστησα στην ΤΟΥΟΤΑ LPG της VIALE. Πριν από ένα μήνα το αυτοκίνητό μου άρχισε να παρουσιάσει περίεργη συμπεριφορά στην οδήγησή του. Το πήγα προχθές στην εταιρεία και σήμερα μου είπαν ότι το αυτοκίνητο δεν έχει συμπίεση και πρέπει να ανοιχθεί το καπάκι... Αυτό όμως πρέπει να το κάνει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο/κατάστημα LPG της VIALE γιατί αυτό δεν έχουν την ενδεδειγμένη άδεια γι΄αυτό. Το αυτοκίνητο είναι στην ΤΟΥΟΤΑ POLIS στο Σταυρό. Ήθελα τη γνώμη σας, την εκτίμησή σας και τη βοήθειά σας. Με ειλικρινή εκτίμηση, Λούκας Κανάρης

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Κανάρη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εργασία ανοίγματος καπακιού κινητήρα, είναι μία καθαρά μηχανολογική εργασία, πέραν του συστήματος υγραεριοκίνησης, η οποία θα μπορούσε να γίνει σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων.

Μετά την επισκευή του κινητήρα, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί ένας γενικός έλεγχος στο σύστημα VIALLE και κυρίως στο σημείο του κυλίνδρου (ή των κυλίνδρων) που παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Αναφορικά με τον έλεγχο του συστήματος Vialle θα ήταν πιο πρακτικό να συνεργαστείτε με ένα συνεργείο ικανό να διαχειριστεί και τα δύο προαναφερόμενα σημεία (τον κινητήρα και το σύστημα υγραεριοκίνησης.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Βορείων ή Νοτίων Προαστίων (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.