audi a4 1999 montelo

Ερώτηση χρήστη στο forum

γεια σας εχω ενα audi a4 στο οποιο εχω αεριο lovato το εχω κανει 110.000 χιλιαδεσ με αεριο οταν το τοποθετησα αρχησε να παιρνει μπροστα οταν ειναι κρυο με την 2 φορα....τωρα οταν ειναι κρυο θελει 6-7φορεσ για να παρει μπροστα...οταν παρει μπροστα κρυο αν πατησω το γκαζι μου κανει διακοπεσ και σκαει, πολλεσ φορεσ σβηνει...εχω αλαγμενα μπουζια μπουζοκαλωδια αισθητηρα αντιψυκτικου υγρου...υπαρχει περιπτωση ναι φταιει καπια ρυθμηση του υγραεριου....?

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Τάκη,

Σύμφωνα με την περιγραφή σας, είναι δύσκολο να απαντήσουμε με βεβαιότητα σχετικά με τις αιτίες βλάβης του αυτοκινήτου σας. Στην εκκίνηση με κρύο κινητήρα , το σύστημα υγραεριοκίνησης είναι πλήρως απενεργοποιημένο, οπότε οποιαδήποτε δυσλειτουργία δεν θα πρέπει να οφείλεται στο σύστημα υγραεριοκίνησης.

Αρχικά προτείνουμε έλεγχο στο σύστημα κρύας εκκίνησης και στο σύστημα βαλβίδων του κινητήρα. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να γίνει έλεγχος και για τυχόν διαρροή των μπεκ αερίου (εσωτερική διαρροή μέσα στην πολλαπλή εισαγωγής).

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Βορείων Προαστίων στη Μεταμόρφωση, ή με το υποκατάστημά Νοτίων Προαστίων στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, http://www.tsopelogiannisautogas.gr/ ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.