Οι ΝΕΕΣ προσφορές μας
ισχύουν έως 21/7/2017

Επιλέξτε υγραεριοκίνηση για μέγιστο όφελος

Δείτε τις προσφορές μας Δείτε όλες τις εταιρίες μας

*Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής

Υγραεριοκίνηση Tsopelogiannis - Forum

Στην Autogas Tsopelogiannis καλωσοριζούμε τα μηνύματά σας και είμαστε εδώ για να δώσουμε απαντήσεις σε κάθε σας απορία!

Στείλτε μας το ερώτημά σας ή το σχόλιό σας και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατόν.

Στείλτε την δικιά σας ερώτηση!

Ερώτηση χρήστη στο forum

Γεια σας. Έχω βάλει εδώ και 60000χλμ (4 χρόνια) το σύστημα της Europe Gas. Όλα από την πρώτη στιγμή άψογα. Έχει τώρα 1500χλμ που όταν το αμάξι είναι τελείως κρύο ή από ζεστό το αφήσω πάνω από 1,5-2 ώρες δουλεύει σαν τρικύλινδρο στο ρελαντί και τρέμει ελαφρώς. Μετά από 1-1,5 λεπτό στρώνει μόνο του και όλα καλά! Έκανα μια δοκιμή να δουλέψω μόνο βενζίνη (αφού πρώτα έβαλα ένα υγρό καθαριστικό injection και συστήματος τροφοδοσίας βενζίνης) για 80 χιλιόμετρα ταξίδι ανοίγοντάς το αρκετά και για 2 μέρες έστρωσε. Μετά όμως πάλι. Τώρα ακόμα και όταν το δουλέψω μισή ώρα βενζίνη και το σβήσω την άλλη μέρα πάλι μπερδεύει και τρέμει ανεβοκατεβάζοντας το ρελαντί κατά 100-150 στροφές όσο διαρκεί το τρέμουλο. Μετά πέφτει το ρελαντί στο κανονικό του (περίπου 900-1000 στροφές) και όλα καλά.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Aγαπητέ κύριε Τζίρο,

Το πρόβλημα το οποίο περιγράφετε θα μπορούσε να οφείλεται στις παρακάτω αιτίες:

1. Στο σύστημα ανάφλεξης του κινητήρα: Μπουζί - μπουζοκαλώδια (εάν υπάρχουν) - πολλαπλασιαστές. Σε αρχικό στάδιο, το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο κατά την λειτουργία του οχήματος με αέριο καύσιμο, ενώ σταδιακά, εμφανίζεται με μικρότερη ένταση και στη λειτουργία με βενζίνη.

2. Σε αρρύθμιστη η λερωμένη πεταλούδα γκαζιού

3. Σε εισροή αέρα από κάποιο σημείο της πολλαπλής εισαγωγής ή σωλήνα υποπίεσης

4. Στο σύστημα υγραεριοκίνησης και συγκεκριμένα :

 • Σε ελαττωματική μπεκιέρα αερίου καυσίμου
 • Σε ελαττωματικό πνεύμονα
 • Σε ελλιπή θέρμανση του πνεύμονα
 • Σε απορύθμιση του συστήματος υγραεριοκίνησης
 • Σε κακή ρύθμιση – χαρτογράφηση

Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα κατάστημά μας ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας στο Υγραεριοκίνηση Tsopelogiannis για περισσότερες πληροφορίες.

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκατάσταση ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας,

Νίκος Ταντίνακης
Τεχνικός Διευθυντής
Autogas Tsopelogiannis

Ερώτηση χρήστη στο forum

Μερικές θετικές παρατηρήσεις για όσους ενδιαφέρει η τοποθέτηση συστήματος υγραεριοκίνησης. Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος πραγματοποιήθηκε από εξ ειδικευμένο τεχνικό που εξέτασε όλες τις παραμέτρους του κινητήρα. Η τοποθέτηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της "Autogas Tsopelogiannis" στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μετά από δύο ημέρες παρέλαβα το όχημα μου (όπως ακριβώς με είχαν ενημερώσει εξαρχής). Ύστερα από δύο χρόνια συνεχούς χρήσης το σύστημα λειτουργεί άψογα! Φυσικά τα service πραγματοποιούνται στην ώρα τους και πάντα από εξ ειδικευμένο προσωπικό στο after sales στις εγκαταστάσεις της "auto gas Tsopelogiannis" φυσικά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή μου καθος θεωρώ ότι επέλεξα έναν επαγγελματία εγκαταστάτη. Δεν θα μπορούσα να μην το συστήσω σε όποιον ενδιαφέρεται να εγκαταστήσει ενα αξιόπιστο και αποτελεσματικό σύστημα. Πολλά συγχαρητήρια τόσο στους επικεφαλής όσο και στους υπαλλήλους της πιο αξιοπιστης ίσως εταιρείας στο χώρο.

Vasilis B.

 

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα θετικά σας σχόλια. Στην Autogas Tsopelogiannis, δεσμευόμαστε ότι δεν πάψουμε στιγμή να γινόμαστε καλύτεροι ώστε να τιμούμε πάντα την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε σύντομα σε ένα από τα καταστήματά μας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα, έχω ένα vw golf v 1.4 tsi με κινητήρα caxa 122ps και έχω τοποθετήσει το σύστημα της landirenzo omegas direct. Γενικά δεν αντιμετωπίζω καποιο πρόβλημα στη λειτουργία παρά μόνο βλέπω οτι εντός πόλης η κατανάλωση βενζίνης είναι αρκετά αυξημένη σε σχέση με κίνηση εκτός πόλης. Δηλαδή σε ταξίδι εκτός πόλης παρατηρώ κατανάλωση βενζίνης περιπου 1 λίτρο στα 100χλμ ενώ εντός πόλης είναι γύρω στα 4-5 λίτρα. Είναι σα να δούλευει βενζίνη σχεδόν. Μήπως είναι ρυθμισμένο το πρόγραμμα του ετσι ωστε σε χαμηλές στροφές να δουλευει βένζινη ή μπορεί να φταίει κάτι? Γενικά πόση βενζίνη πρεπει να ψεκάζει κι αν η ποσότητα της πρεπει να αυξομειώνεται αναλογα πχ με στροφες ή με ταχύτητα στο κιβώτιο. Απο τοτε που το τοποθέτησα είναι ετσι η κατανάλωση. Αν το δουλέψω δηλαδή μόνο μέσα στην πόλη, με το ρεζερβουάρ των 55 λίτρων θα βγάλω το πολύ 1200χλμ.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Νικολαΐδη,

Σύμφωνα με την περιγραφή του προβλήματος σας, ενδέχεται ο κινητήρας να λειτουργεί 100% με βενζίνη, στο ρελαντί. Η επιλογή αυτή ενεργοποιείται για προληπτικούς λόγους ή κρίνεται αναγκαία σε περίπτωση που ο κινητήρας παρουσιάζει αρρυθμία στο ρελαντί ή σβησίματα, εξαιτίας μικροπροβλημάτων τα οποία πιθανώς να προϋπήρχαν και πριν την τοποθέτηση του συστήματος υγραεριοκίνησης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι προβλήματα τα οποία είναι αμελητέα σε λειτουργία με βενζίνη, γίνονται αρκετά εντονότερα σε λειτουργία υγραερίου. Πρακτικά, θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε την χρήση υγραερίου σε όλο το φάσμα λειτουργίας του κινητήρα, εφόσον δεν παρατηρούνται τα προαναφερθέντα προβλήματα.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία (LANDIRENZO) , δεν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά για την κατανάλωση των δύο καυσίμων. Με βεβαιότητα μπορούμε να σας πούμε ότι η χρήση αερίου σε χαμηλά φορτία συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση, κυρίως εντός της πόλης.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Βορείων Προαστίων στη Μεταμόρφωση ή με το κατάστημα Νοτίων Προαστίων, στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, http://www.tsopelogiannisautogas.gr ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν  πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.
Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα.. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, τον τελευταίο μήνα το αυτόκινητο μου όταν ανάβει τρέμει πάρα πολύ με τις στροφές να πέφτουν στις 6500-600 και ακούγεται έτοιμο να σβήσει και αναγκάζομαι να πατάω το γκάζι μέχρι να ζεσταθεί και να γυρίσει στο αέριο που όλα δουλεύουν μια χαρά.Πήγα στο συνεργείο λοιπόν και το βάλαμε στο διαγνωστικό και μου είπαν δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα και ότι φτάει η εγκατάσταση του αερίου..με τα πολλά πάω εκεί που έβαλα το αέριο και μου λέει αφού το έτρεξε στο πρόγραμμα ότι ένα μπεκ δεν ψεκάζει καλά καμιά φορά και μόνο αυτό και ότι φταίνε τα μπεκ της βενζίνης για το ρεταρισμα και για αυτό μου γκαζώνει στο αέριο από πάνω του συχνά και ότι πρέπει να καθαρίσω μπεκ.Τελικά μου πρότεινε να βάλω ένα καθαριστικό μπεκ και να το φουλαρω με 100 βενζίνη και να το δουλέψω μόνο με βενζίνη μέχρι να αδειάσει το ντεπόζιτο και να παρατηρήσω την λειτουργία.Αφού λοιπόν το γέμισα το δούλεψα περίπου 9 μέρες με το ντεπόζιτο αυτό και το αυτοκίνητο μετά από την πρώτη μέρα δεν ακουγόταν καθόλου όλα ρολόι,ούτε τρέμουλο ούτε τίποτα..Δεν μπορούσα α καταλάβω τι έφταιγε..Έτσι στην 9 μέρα και αφού είχα λίγη βενζίνη ακόμα στο ντεπόζιτο πήγα και του έβαλα αέριο..Πρώτον γέμισε με 18 ευρώ το οποίο με παραξένεψε πάρα πολλά γτ συνήθως γεμίσει με 33 περίπου..Δεύτερον μετά από λίγο αφού δούλευε με αέριο και όλα μια χαρά, σταματάω να πάρω κάτι από το σπίτι και μετά δεν μου το γύρναγε σε αέριο.. ( μου το κάνει συχνά αυτό και έχω αλλάξει το modul πριν 4 μήνες ) τέλος πάντων κάνω τις δουλειές μου και την επόμενη μέρα το πρωί το αναβω όλα κανονικά,άλλαξε και σε αέριο μια χαρά όλα πήγα την βόλτα μου περίπου 1 ώρα και πήγα σπίτι..Όταν ξανά κατέβηκα μετά από κάνα ωρο ξεκίνησε πάλι τα ίδια τρέμουλο πολύ έντονο έτοιμο να σβήσει με 500 στροφές και δεν άλλαξε στο αέριο..Νευρίασα πάρα πολύ και κατάλαβα ότι στο αέριο είναι η ζημιά αλλά έχω πέσει σε μλκς εκεί που το έχω βάλει...Τέλος πάντων για να σιγουρευτώ περιμένωνα ζεσταθεί δίνοντας γκάζι για να μην σβήσει και το δούλεψε με βενζίνη για κάμα 10 λεπτό..με φουλ πατήματα και γκάζια για να το ξεμπλορκαρω από το αέριο..αφού το έκανα αυτό το να σταμάτησα δεν έτρεμε τόσο και όταν πήγα πάλι μετά από κάνα δυορο,,το τρέμουλο ήταν ελάχιστο και οι στροφές κανονικές και λογικά όσο πιο πολύ το δουλέψω με βενζίνη δεν θα τρέμει πάλι καθόλου..Το θέμα είναι τι μπορεί να φτάει και συμβαίνει αυτό??Φτάει η βενζίνη η το αέριο δεν μπορώ να καταλαβω και έχω αγχώθει πάρα πολλά γτ δεν βρίσκω άκρη...τι να κάνω??

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Πατρίκο,

Κατά την περιγραφή του προβλήματος σας, δεν γίνεται αναφορά στην ημερομηνία της αρχικής τοποθέτησης του συστήματος υγραεριοκίνησης, την μάρκα του συστήματος και κατά πόσο αυτό λειτουργούσε άρτια κατά την αρχική περίοδο.

Στην περίπτωση που λειτουργούσε σωστά αρχικά, θα αποκλείαμε κάποιο σφάλμα αρχικής τοποθέτησης – συνδεσμολογίας .

Σε γενικές γραμμές και με κάθε επιφύλαξη, θα μπορούσαμε να αποδώσουμε την αναφερόμενη δυσλειτουργία στις κάτωθι αιτίες :

1. Σε προβληματικό σύστημα τροφοδοσίας βενζίνης, αισθητήρα πίεσης , μπεκιέρες βενζίνης κ.α.
2. Σε προβληματική καλωδίωση συστήματος υγραεριοκίνησης , ελλιπείς κολλήσεις , φθαρμένη καλωδίωση κ.α.
3. Σε ελαττωματικό εγκέφαλο συστήματος υγραεριοκίνησης

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημα Βορείων Προαστίων στη Μεταμόρφωση,  ή με το υποκατάστημά Νοτίων Προαστίων στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΤΗΣ BRC 4 ΓΕΝΙΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ 60000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΛΙΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΟΣΤΟΣΟ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΠΡΕΣΑΡΕΙ Η ΤΡΟΜΠΑ ΣΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ ΛΙΓΟ ΒΑΡΗ ΘΟΡΙΒΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Σαριδάκη,

Όπως ήδη γνωρίζετε, κατά την πρώτη εκκίνηση, ο κρύος κινητήρας παίρνει εμπρός με βενζίνη.

Συμπερασματικά, και εφόσον η αντλία λειτουργεί κανονικά, προτείνεται να ελεγχθεί το σύστημα κρύας εκκίνησης καθώς και το σύστημα βαλβίδων του κινητήρα.

Εναλλακτικά, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έλεγχος στις μπεκιέρες αερίου για πιθανή διαρροή στον χώρο εισαγωγής του κινητήρα. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί άμεσα με την παρακάτω διαδικασία:

Το βράδυ, επιστρέφοντας στο χώρο στάθμευσης, γυρίστε την λειτουργία σε καύσιμο βενζίνη και οδηγείστε τουλάχιστον για 10 λεπτά.

Εφόσον το επόμενο πρωί ο κινητήρας ξεκινήσει κανονικά, δηλαδή δεν αντιμετωπίσετε πρόβλημα εκκίνησης, ενδεχομένως το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε να αφορά σε διαρροή υγραερίου στην μπεκιέρα, οπότε και πρέπει να την αντικαταστήσετε.

Σε αντίθετη περίπτωση, και εφόσον το πρόβλημα παραμένει, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν περαιτέρω έλεγχοι.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημα των Βορείων Προαστίων στη Μεταμόρφωση ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα, έχω βάλει στο αυτοκίνητο μου υγραέριο μάρκας LANDIRENZO. Συνήθως πρωινές ώρες και μετά από αρκετές ώρες ακίνητο κατά το άναμα του κινητήρα αρχίζει και ανεβοκατεβάζει στροφές από 700 έως 1500. Αμα ξεκινήσω αργεί να φορτώσει τις στροφές προκειμένου να φύγει το αυτοκίνητο. Μετά απο αυτό όλα κανονικά. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι μου καίει λίγο παραπάνω απο το κανονικό. Επίσης 3-4 φορές όταν είχα αναμμένο το air condition και πάταγα τον συμπλέκτη μου έσβηνε ο κινητήρας (σε χαμηλές στροφές συνήθως στο κατέβασμα από 3η σε 2α η σε σταμάτημα. Ευχαριστώ.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Βαχλιώτη,

Το πρόβλημα το οποίο μας αναφέρετε, θα μπορούσε να οφείλεται σε μία από τις παρακάτω αιτίες:

1. Στο σύστημα ανάφλεξης του κινητήρα, μπουζί - μπουζοκαλώδια (εάν υπάρχουν) - πολλαπλασιαστές. Σε αρχικό στάδιο, παρουσιάζεται μόνο κατά την λειτουργία του οχήματος με αέριο καύσιμο, ενώ σταδιακά, εμφανίζεται με μικρότερη ένταση και στην λειτουργία με βενζίνη.
2. Σε αρρύθμιστη ή λερωμένη πεταλούδα γκαζιού.
3. Στο σύστημα υγραεριοκίνησης και πιο συγκεκριμένα :

 • Σε ελαττωματική μπεκιέρα αερίου καυσίμου
 • Σε ελαττωματικό πνεύμονα
 • Σε ελλιπή θέρμανση του πνεύμονα
 • Σε απορύθμιση του συστήματος υγραεριοκίνησης
 • Σε κακή ρύθμιση – χαρτογράφηση

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Βορείων Προαστίων στη Μεταμόρφωση,  ή με το υποκατάστημά Νοτίων Προαστίων στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

Γειά σας. Το πρόβλημα που μου εμφανίζει το δικό μου σύστημα Lovato έχει να κάνει με αρρυθμία λειτουργίας κάτω από τις 2.000 στροφές, είτε ζεστό είτε κρύο. Με οποιαδήποτε ταχύτητα στο κιβώτιο μέχρι τις 2.000 στροφές κάνει σαν να μένει από καύσιμο ή από ρεύμα. και γενικώς ρετάρει, χωρίς όμως να γυρίζει σε βενζίνη. Οταν όμως περάσει αυτό τον αριθμό στροφών λειτουργεί κανονικά. Αυτή η δυσλειτουργία δεν εμφανίζεται ποτέ όταν ο κινητήρας δουλεύει μόνο με βενζίνη. Επίσης στη λειτουργία με υγραέριο, πολύ συχνά εμφανίζει το φαινόμενο να χτυπάει "πυράκια". Τι θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Κερκυραίε ,

Το πρόβλημα το οποίο αναφέρετε, θα μπορούσε να οφείλεται σε έναν από τους κάτωθι παράγοντες:

1. Σε αρρύθμιστο ή ελαττωματικό σύστημα βαλβίδων κινητήρα
2. Σε αρρύθμιστη η λερωμένη πεταλούδα γκαζιού
3. Στο σύστημα υγραεριοκίνησης και πιο συγκεκριμένα :

 • Σε ελαττωματική μπεκιέρα αερίου καυσίμου
 • Σε ελαττωματικό πνεύμονα
 • Σε ελλιπή θέρμανση του πνεύμονα
 • Σε κακή ρύθμιση – χαρτογράφηση

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Βορείων Προαστίων στη Μεταμόρφωση,  ή με το κατάστημά Νοτίων Προαστίων στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

γεια σας εχω ενα audi a4 στο οποιο εχω αεριο lovato το εχω κανει 110.000 χιλιαδεσ με αεριο οταν το τοποθετησα αρχησε να παιρνει μπροστα οταν ειναι κρυο με την 2 φορα....τωρα οταν ειναι κρυο θελει 6-7φορεσ για να παρει μπροστα...οταν παρει μπροστα κρυο αν πατησω το γκαζι μου κανει διακοπεσ και σκαει, πολλεσ φορεσ σβηνει...εχω αλαγμενα μπουζια μπουζοκαλωδια αισθητηρα αντιψυκτικου υγρου...υπαρχει περιπτωση ναι φταιει καπια ρυθμηση του υγραεριου....?

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Τάκη,

Σύμφωνα με την περιγραφή σας, είναι δύσκολο να απαντήσουμε με βεβαιότητα σχετικά με τις αιτίες βλάβης του αυτοκινήτου σας. Στην εκκίνηση με κρύο κινητήρα , το σύστημα υγραεριοκίνησης είναι πλήρως απενεργοποιημένο, οπότε οποιαδήποτε δυσλειτουργία δεν θα πρέπει να οφείλεται στο σύστημα υγραεριοκίνησης.

Αρχικά προτείνουμε έλεγχο στο σύστημα κρύας εκκίνησης και στο σύστημα βαλβίδων του κινητήρα. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να γίνει έλεγχος και για τυχόν διαρροή των μπεκ αερίου (εσωτερική διαρροή μέσα στην πολλαπλή εισαγωγής).

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Βορείων Προαστίων στη Μεταμόρφωση, ή με το υποκατάστημά Νοτίων Προαστίων στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, http://www.tsopelogiannisautogas.gr/ ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

Τοποθέτησα σύστημα υγραερίου(romano) σε επαρχιακή πόλη πριν 6 μήνες. Τις πρώτες δύο εβδομάδες μου έσβηνε συνεχώς όταν σταματούσα σε διασταυρώσεις κλπ. Μου έκαναν κάποια ρύθμιση μέσω υπολογιστή και όλα δούλευαν ρολόι για δύο μήνες περίπου. Όταν ξεκίνησαν οι ζέστες(Ιούνιο) άρχισε πάλι να μου σβήνει μόνο στο υγραέριο και ποτέ στη βενζίνη. Λιγότερο συχνά από τις πρώτες δύο εβδομάδες. Αφού μου έκαναν διάφορες ρυθμίσεις πάλι, καθαρισμό πεταλούδας κλπ δεν διορθωνόταν. Τελικά εν κινήσει το ρύθμισαν πάλι με το λαπτοπ με αποτέλεσμα να μην σβήνει αλλά να έχει ανέβει η κατανάλωση στην βενζίνη τουλάχιστον στο διπλάσιο και το τελικό όφελος στην οικονομία να μειωθεί σημαντικά. Παίρνει καλύτερη ρύθμιση/διόρθωση;

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Αναστασίου,

Σύμφωνα με το ιστορικό που μας αναφέρετε, ενδέχεται ,κατά τον τελευταίο έλεγχο, το αυτοκίνητο να ρυθμίστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε στο ρελαντί ο κινητήρας να λειτουργεί 100% με βενζίνη.

Το πρόβλημα θα μπορούσε να οφείλεται:

1. Στο σύστημα ανάφλεξης του κινητήρα, μπουζί - μπουζοκαλώδια (εάν υπάρχουν) - πολλαπλασιαστές. Σε αρχικό στάδιο, παρουσιάζεται μόνο κατά την λειτουργία του οχήματος με αέριο καύσιμο, ενώ σταδιακά εμφανίζεται με μικρότερη ένταση, και στην λειτουργία με βενζίνη.
2. Σε αρρύθμιστη ή λερωμένη πεταλούδα γκαζιού
3. Στο σύστημα υγραεριοκίνησης και πιο συγκεκριμένα:

 • Σε ελαττωματική μπεκιέρα αερίου καυσίμου
 • Σε λανθασμένη αντιστοιχία των μπεκ αερίου
 • Σε ελαττωματικό πνεύμονα
 • Σε κακή ρύθμιση – χαρτογράφηση (σχετικά με το σβήσιμο του κινητήρα σε χαμηλές στροφές , θα πρέπει να γίνει έλεγχος μήπως υπάρχει πλούσιο μίγμα – μπούκωμα)

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Βορείων Προαστίων στη Μεταμόρφωση,  ή με το κατάστημα Νοτίων Προαστίων στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, http://www.tsopelogiannisautogas.gr/ ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα, έχω βάλει συστημα Vialle σε Kia sportage του 2008.Eχω μείνει αρκετα ευχαριστημένος.Αλλά ενώ η δεξάμενη μου είναι 70lit παίρνει μέσα μονο 45...εξ αρχής...είναι πρόβλημα ρύθμισης ή κατασκευής της δεξαμενής και τι μπορεί να γίνει Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Αποστολή από κινητό Samsung.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Παπαδημητρίου,

Σύμφωνα με την ερώτηση που μας κάνατε και βάσει της παραδοχής ότι η πολυβαλβίδα λειτουργεί σωστά, η δεξαμενή θα πρέπει να γεμίζει με μέγιστη ποσότητα το 80% της ονομαστικής χωρητικότητας.

Στην τελική χωρητικότητα, θα μπορούσε να εμφανιστεί κάποια απόκλιση η οποία οφείλεται στο μηχανικό σύστημα ρύθμισης και στο γεγονός ότι πάντα παραμένει κάποια μικρή ποσότητα υγραερίου ( 1±3 λίτρα).

Στην δική σας περίπτωση, θα περιμέναμε η δεξαμενή να γεμίσει με 53 ± 56 λίτρα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε βελτίωση της χωρητικότητας, θα πρέπει να ελεγχθεί η δεξαμενή και η πολυβαλβίδα του συστήματος. Το σύστημα ελέγχου χωρητικότητας δεν ρυθμίζεται.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα μας στα Βόρεια ή Νότια Προάστια (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα
της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ZAVOLLI ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΨΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ, ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΑ ΣΚΑΕΙ( ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ) ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ(ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ) ΑΝΑΒΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΕ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ Η ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ’ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Χατζή,

Σύμφωνα με την περιγραφή σας και αναφορικά με το όχημά σας όταν κινείται με βενζίνη, το γεγονός ότι αναβοσβήνει η πράσινη ένδειξη του αερίου εφόσον ο κινητήρας είναι ζεστός, σημαίνει ότι κάποιος αισθητήρας - εξάρτημα του συστήματος υγραεριοκίνησης δεν λειτουργεί σωστά ή δεν δίνει το κατάλληλο σήμα.

Ως εκ τούτου, η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, για λόγους ασφαλείας, απενεργοποιεί το σύστημα υγραεριοκίνησης .

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα καταστήματά μας στα Βόρεια ή Νότια Προάστια (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα
της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλή σας ημέρα αγαπητοί, Ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα θέμα που μου παρουσιάστηκε στο αυτοκίνητό μου μάρκας AURIS 1.6 μοντ. 2007 με 170.000 χλμ. Πριν από 3 χρόνια εγκατέστησα στην ΤΟΥΟΤΑ LPG της VIALE. Πριν από ένα μήνα το αυτοκίνητό μου άρχισε να παρουσιάσει περίεργη συμπεριφορά στην οδήγησή του. Το πήγα προχθές στην εταιρεία και σήμερα μου είπαν ότι το αυτοκίνητο δεν έχει συμπίεση και πρέπει να ανοιχθεί το καπάκι... Αυτό όμως πρέπει να το κάνει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο/κατάστημα LPG της VIALE γιατί αυτό δεν έχουν την ενδεδειγμένη άδεια γι΄αυτό. Το αυτοκίνητο είναι στην ΤΟΥΟΤΑ POLIS στο Σταυρό. Ήθελα τη γνώμη σας, την εκτίμησή σας και τη βοήθειά σας. Με ειλικρινή εκτίμηση, Λούκας Κανάρης

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Κανάρη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εργασία ανοίγματος καπακιού κινητήρα, είναι μία καθαρά μηχανολογική εργασία, πέραν του συστήματος υγραεριοκίνησης, η οποία θα μπορούσε να γίνει σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων.

Μετά την επισκευή του κινητήρα, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί ένας γενικός έλεγχος στο σύστημα VIALLE και κυρίως στο σημείο του κυλίνδρου (ή των κυλίνδρων) που παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Αναφορικά με τον έλεγχο του συστήματος Vialle θα ήταν πιο πρακτικό να συνεργαστείτε με ένα συνεργείο ικανό να διαχειριστεί και τα δύο προαναφερόμενα σημεία (τον κινητήρα και το σύστημα υγραεριοκίνησης.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Βορείων ή Νοτίων Προαστίων (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

οσο εχω αρκετο αεριο στην μπουκαλα σβηνει στο ρελαντι και μυριζει πολυ εντονα.Λιγο πριν τελειωσει το αεριο,δηλαδη στα τελευταια 8 με 10 χιλιομετρα δουλευει καλα. Τι κανω, επισκευη και πεταμα?

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Στόνακ,

Σύμφωνα με την περιγραφή που μας δώσατε και με κάθε επιφύλαξη, εικάζουμε ότι πρόκειται για θέμα ρύθμισης ή ελαττωματικού πνεύμονα .

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Βορείων Προαστίων, ή με το κατάστημα Νοτίων Προαστίων (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα.. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, τον τελευταίο μήνα το αυτόκινητο μου όταν ανάβει τρέμει πάρα πολύ με τις στροφές να πέφτουν στις 6500-600 και ακούγεται έτοιμο να σβήσει και αναγκάζομαι να πατάω το γκάζι μέχρι να ζεσταθεί και να γυρίσει στο αέριο που όλα δουλεύουν μια χαρά.Πήγα στο συνεργείο λοιπόν και το βάλαμε στο διαγνωστικό και μου είπαν δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα και ότι φτάει η εγκατάσταση του αερίου..με τα πολλά πάω εκεί που έβαλα το αέριο και μου λέει αφού το έτρεξε στο πρόγραμμα ότι ένα μπεκ δεν ψεκάζει καλά καμιά φορά και μόνο αυτό και ότι φταίνε τα μπεκ της βενζίνης για το ρεταρισμα και για αυτό μου γκαζώνει στο αέριο από πάνω του συχνά και ότι πρέπει να καθαρίσω μπεκ.Τελικά μου πρότεινε να βάλω ένα καθαριστικό μπεκ και να το φουλαρω με 100 βενζίνη και να το δουλέψω μόνο με βενζίνη μέχρι να αδειάσει το ντεπόζιτο και να παρατηρήσω την λειτουργία.Αφού λοιπόν το γέμισα το δούλεψα περίπου 9 μέρες με το ντεπόζιτο αυτό και το αυτοκίνητο μετά από την πρώτη μέρα δεν ακουγόταν καθόλου όλα ρολόι,ούτε τρέμουλο ούτε τίποτα..Δεν μπορούσα α καταλάβω τι έφταιγε..Έτσι στην 9 μέρα και αφού είχα λίγη βενζίνη ακόμα στο ντεπόζιτο πήγα και του έβαλα αέριο..Πρώτον γέμισε με 18 ευρώ το οποίο με παραξένεψε πάρα πολλά γτ συνήθως γεμίσει με 33 περίπου..Δεύτερον μετά από λίγο αφού δούλευε με αέριο και όλα μια χαρά, σταματάω να πάρω κάτι από το σπίτι και μετά δεν μου το γύρναγε σε αέριο.. ( μου το κάνει συχνά αυτό και έχω αλλάξει το modul πριν 4 μήνες ) τέλος πάντων κάνω τις δουλειές μου και την επόμενη μέρα το πρωί το αναβω όλα κανονικά,άλλαξε και σε αέριο μια χαρά όλα πήγα την βόλτα μου περίπου 1 ώρα και πήγα σπίτι..Όταν ξανά κατέβηκα μετά από κάνα ωρο ξεκίνησε πάλι τα ίδια τρέμουλο πολύ έντονο έτοιμο να σβήσει με 500 στροφές και δεν άλλαξε στο αέριο..Νευρίασα πάρα πολύ και κατάλαβα ότι στο αέριο είναι η ζημιά αλλά έχω πέσει σε μλκς εκεί που το έχω βάλει...Τέλος πάντων για να σιγουρευτώ περιμένωνα ζεσταθεί δίνοντας γκάζι για να μην σβήσει και το δούλεψε με βενζίνη για κάμα 10 λεπτό..με φουλ πατήματα και γκάζια για να το ξεμπλορκαρω από το αέριο..αφού το έκανα αυτό το να σταμάτησα δεν έτρεμε τόσο και όταν πήγα πάλι μετά από κάνα δυορο,,το τρέμουλο ήταν ελάχιστο και οι στροφές κανονικές και λογικά όσο πιο πολύ το δουλέψω με βενζίνη δεν θα τρέμει πάλι καθόλου..Το θέμα είναι τι μπορεί να φτάει και συμβαίνει αυτό??Φτάει η βενζίνη η το αέριο δεν μπορώ να καταλαβω και έχω αγχώθει πάρα πολλά γτ δεν βρίσκω άκρη...τι να κάνω??

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Πατρίκου,

Αν και η περιγραφή σας είναι αρκετά αναλυτική, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζαμε την μάρκα του συστήματος υγραεριοκίνησης, πόσο καιρό πριν έχετε κάνει την τοποθέτηση, εάν αρχικά λειτουργούσε κανονικά και εάν κατά την χρήση του οχήματος παρουσιάστηκε κάποια βλάβη κατόπιν της ειδοποίησης "Check Engine".

Εάν το σύστημα υγραεριοκίνησης στο όχημά σας δεν λειτούργησε ποτέ κανονικά, θα πρέπει να ελεγχθούν εκ νέου όλες οι συνδέσεις της καλωδίωσης, τα σημεία τροφοδοσίας αερίου, η στεγανότητα των συνδέσεων στην πολλαπλή (δηλαδή ότι δεν τραβάει αέρα ) και ο προγραμματισμός . Σε άλλη περίπτωση, εάν το σύστημα λειτουργούσε ικανοποιητικά και στην συνέχεια, μετά από αρκετά χιλιόμετρα, παρουσιάζονταν προβλήματα, προτείνονται τα εξής:

Για το σύστημα υγραεριοκίνησης:

 • Έλεγχος τροφοδοσίας αερίου , ηλεκτροβαλβίδες , φίλτρα, σωληνώσεις και πνεύμονας
 • Έλεγχος μπεκιέρας συστήματος υγραεριοκίνησης
 • Στεγανότητα των συνδέσεων στην πολλαπλή (δηλαδή ότι δεν τραβάει αέρα)
 • Έλεγχος δεδομένων - ρύθμισης του συστήματος, χρόνοι ψεκασμού μπεκιέρας αερίου

Όσον αφορά το όχημά σας , με κάθε επιφύλαξη, θα προτείναμε τον έλεγχο στο σύστημα τροφοδοσίας (αντλία χαμηλής & υψηλής σωλήνωσης και μπέκ βενζίνης.)

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημα της Μεταμόρφωσης, ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα σας αν και γράφω από 600 χιλιόμετρα μακριά φτάνει και εδώ το όνομα σας. Λοιπόν φορουσα ένα σύστημα wentgas χωρίς πραγματικά κανένα πρόβλημα μέχρι που ήρθε η ώρα του κτεο και ο μάστορας (άλλη ιστορία αυτό) μου είπε να το βγάλουμε έτσι και έγινε βγήκαν όλα του συστήματος μέσα από το καπό έμεινε μόνο μπουκάλα. Μετά το κτεο ξεκινάει ο γολγοθας τής εγκατάστασης.. Ο μάστορας; ξεκινάει την εγκατάσταση με εμένα παρών όσο ήταν εφικτό αυτό μετά το περας της εγκατάστασης το αμάξι δε δουλεψε. Δεν έδινε εντολή για αρχή στην ηλεκτροβαλβιδα να ανοίξει στην πορεία ο μάστορας ήθελε να με πείσει ότι έριξα κάτω τον εγκέφαλο και έπαθε ζημιά και θέλουμε εγκέφαλο και πλεξουδα όλα αυτά ενώ το αμάξι ήταν 4 μέρες μέσα κάπου εκεί του είπα φτάνει και να το βγάλει έξω. Όταν πήρα το αυτοκίνητο διαπίστωσα ότι λείπει το κουμπί το οποίο τελικά το έχασε; κατάφερα και βρήκα ένα όταν το κουμποσα αυτό και διάφορα φισακια στον πνεύμονα κτλ διαπίστωσα ότι το σύστημα τουλάχιστον στο ρελαντί δουλεύει από εκεί και πέρα όταν το αμάξι πιάσει 90 βαθμούς και πάω να γεμίσω ταχύτητες κάνει σαν τρικυλινδρο το πιάνει έτσι και μετά από μαρσαρισμα καλό του φεύγει αν πάω στρωτα δουλεύει οκ. Αυτό το κάνει αλλά όχι τόσο έντονα όταν ξεκουμποσω πνεύμονα κουμπί..θελω λίγο τα φώτα σας να ξέρω που βαδιζω.. Ευχαριστώ

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ Κύριε Γρηγοριάδη,

Η κατάσταση που περιγράφετε είναι όντως ακραία.  Εφόσον το σύστημα δεν λειτούργησε ποτέ, δεν είμαστε βέβαιοι για την σωστή τοποθέτηση των εξαρτημάτων και την σωστή συνδεσμολογία της καλωδίωσης του συστήματος.  Εξίσου επίσης σημαντικό, είναι ο προγραμματισμός και η ρύθμιση του συστήματος, να γίνουν σύμφωνα με τις αναγκαιότητες και τα χαρακτηριστικά του κινητήρα. Στην δική σας περίπτωση, θα μπορούσε να υπάρχει κακή συνδεσμολογία της καλωδίωσης ή ελαττωματική μπεκιέρα αερίου ή λανθασμένη τοποθέτηση των ακροφυσίων ή λανθασμένο προγραμματισμό ή πρόβλημα στο σύστημα ανάφλεξης.

Για την επιβεβαίωση των ανωτέρω θα πρέπει να ελεγχθεί το σύστημα από την αρχή.

Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημα της Μεταμόρφωσης, ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας (http://www.tsopelogiannisautogas.gr/ ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

καλησπερα εχω ενα νισσαν χ-trail kai θελω να βαλω υγραεριο σε εσας ,ρωτησα omvw se ena service sth στη nissan για να βαλω αεριο και μου ειπαν οχι ο κινητηρας μετα απο 3 με 4 χρονια θα εχει προβλημα στις βαλβιδες, καταλυτη κλπ.Τελικα τι ισχυει και τι μου προτεινετε να κανω?

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Λεπίδα,

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε η μακρά μας εμπειρία στον χώρο της υγραεριοκίνησης, που ξεπερνά τις 18.000 εγκαταστάσεις πλέον, έχει αποδείξει ότι δεν προκύπτουν τέτοια προβλήματα.
Εμείς, στην Autogas Tsopelogiannis, εφαρμόζουμε πάντα τις παρακάτω δικλίδες ασφαλείας :

 1. Προτείνουμε και εγκαθιστούμε αποκλειστικά επώνυμα συστήματα, τα οποία διαθέτουν επεξεργαστές μεγάλης διαχείρισης δεδομένων και χρησιμοποιούν εξελιγμένα λογισμικά.
 2. Για την προστασία του συστήματος βαλβίδων, στα υψηλά φορτία, ενεργοποιείται ο παράλληλος ψεκασμός βενζίνης. Επιπρόσθετα, σε χρήση του κινητήρα πάνω απο 4500 rpm, η τροφοδοσία γίνεται 100% με βενζίνη. Όλα αυτά ενεργοποιούνται αυτόματα από την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, χωρίς καμία ενέργεια εκ μέρους του οδηγού.
 3. Εφαρμόζουμε πρόσθετο σύστημα λίπανσης βαλβίδων, λαδιέρα ή άλλα ισοδύναμα ενέσιμα προϊόντα.

Εφαρμόζοντας αυστηρά τους παραπάνω κανόνες και σε συνδυασμό με την επιλογή του κατάλληλου συστήματος, είμαστε βέβαιοι για την σωστή συμπεριφορά του κινητήρα, και εγγυόμαστε ότι θα παραμείνει ίδια με αυτήν που θα είχατε εάν κινούσασταν σε βενζίνη.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημα της Μεταμόρφωσης, ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, http://www.tsopelogiannisautogas.gr/ ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλημέρα. 3000 χιλιόμετρα μετά την εγκατάσταση κιτ υγραερίου μου εμφανίστηκε ένδειξη για πρόβλημα στον καταλύτη. Παρατήρησα ότι ένας σωλήνας που φεύγει από τον πνεύμονα ακουμπάει στο καπό και είναι αρκετά τσακισμένος. Μπορεί το πρόβλημα στον καταλύτη να σχετίζεται με το κιτ υγραερίου?

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ Γιώργο,

Σε συνέχεια της περιγραφής του προβλήματος που αντιμετωπίζετε, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ένας βασικός κανόνας για όλα τα συστήματα και τις σωλήνες συστημάτων υγραεριοκίνησης, είναι να παραμενουν καλά τερεωμένες και προστατευμένες από κινητά εξαρτήματα, μακριά θερμά σημεία (τουλάχιστον 10 cm ) και φυσικά να μην τσακίζονται.

Ανεξάρτητα από την αιτία του προβλήματος, είναι απαραίτητο να τροποποιήσετε την διαδρομή της σωλήνας.

Σχετικά με το πρόβλημα του καταλύτη, και εφόσον αυτό εμφανίστηκε στα πρώτα χιλιόμετρα χρήσης του αερίου καυσίμου, θα απέδιδα την δυσλειτουργία σε ελλιπή ρύθμιση του συστήματος.

Δεν θα πρότεινα την διαδικασία ελέγχου των διαφόρων εξαρτημάτων εφόσον το σύστημα υγραεριοκίνησης είναι καινούριο.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημα της Μεταμόρφωσης,  ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν  πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

Εχω τοποθετήσει εδώ και 4 χρονια ένα σύστημα της OMVL. Τον τελευταίο μήνα παρουσιάζεται ανώμαλη λειτουργία κινητήρα σε mode βενζίνης. Συγκεκριμένα ενώ πατώ γκάζι δεν ανταποκρίνεται επαρκώς, σκρτσάρει και δεν κρατά ρελαντί και μπορεί να σβήσει. Αν γυρίσει σε αέριο όλα δουλεύουν ρολόι. Τι μπορει να φταίει; Ευχαριστώ

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Αλεξανδρή,

Σε συνέχεια της περιγραφής σας, το εν λόγω πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο κατά την λειτουργία του κινητήρα σε χρήση βενζίνης. Σε αυτό το σημείο, θα αποδίδαμε το πρόβλημα στην αντλία βενζίνης του οχήματος ή στα μπέκ βενζίνης του κινητήρα .

Και στις δύο περιπτώσεις πιθανόν να υπάρχει κακή τροφοδοσία καυσίμου βενζίνης, με αποτέλεσμα ανάλογο με αυτό που περιγράψατε.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημα της Μεταμόρφωσης,  ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν  πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

Εχω βάλει το easy fast, lovato.με αναμενόμενο το a/c στο κατέβασμα ταχύτητας από 3η σε 2α, με λίγα χλμ μερικές φορές, σβήνει.Αν και έχουν γίνει ρυθμίσεις, παραμένει το πρόβλημα

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Κύριε Μπαλταδόπουλε,

Εάν αποδεχθούμε , όπως εσείς αναφέρετε, ότι οι ρυθμίσεις του συστήματος υγραεριοκίνησης είναι σωστές και εφόσον αρχικά το σύστημα λειτουργούσε κανονικά, θα επικεντρωνόμασταν στον έλεγχο του πνεύμονα και της μπεκιέρας. Πρόκειται για δύο μηχανικά συστήματα, τα οποία σε περίπτωση εσωτερικής φθοράς η βλάβης , επηρεάζουν άμεσα την ποσότητα αερίου καυσίμου με επακόλουθα παρόμοια με αυτά που περιγράψατε .

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό συνεργείο της Μεταμόρφωσης, η με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να ενημερωθείτε απο την ιστοσελίδα της εταιρείας μας). 

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη η κάποιο ελάττωμα του συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλημερα και καλη βδομαδα εχω εδω και 1,5 χρονο στο αμαξι ενα συστημα BRC.Παρατηρησα σημερα ενω ημουν εν κινηση το λαμπακι στον δεικτη (που ειναι πρασινο οταν ειναι σε λειτουργια το γκαζι και κοκκινο οταν δουλευει βενζινη)εγινε κοκκινο ξαφνικα και ξαναγυρισε αμεσως σε πρασινο......χωρις να γινει κατι αλλο....τι μπορει να συμβαινει?Ευχαριστω

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Ιωαννίδη ,

Το πρόβλημα που αναφέρατε , θα μπορούσε να οφείλεται στην στιγμιαία απώλεια κάποιου βασικού σήματος. Η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, λαμβάνει ορισμένα ηλεκτρικά σήματα, τα οποία συμβάλουν στη σωστή λειτουργία,
αλλά και κυρίως στην ασφάλεια του συστήματος.

Τέτοια σήματα είναι :

1. Στροφές του κινητήρα
2. Κεντρική τροφοδοσία ρεύματος
3. Ρεύμα χαμηλής ισχύος, το οποίο διακόπτεται σε περίπτωση ατυχήματος ή άνοιγμα διακόπτη
4. Σήμα θερμοκρασίας πνεύμονα
5. Σήμα θερμοκρασίας και πίεσης αερίου καυσίμου

Σε κάθε περίπτωση , θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε ένα εξειδικευμένο κατάστημα της Αutogas Tsopelogiannis, το οποίo μέσω  του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημα της Μεταμόρφωσης,  ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα
της εταιρείας μας, www.tsopelogiannisautogas.gr).

Ερώτηση χρήστη στο forum

Έχω εγκαταστήσει σε εσάς το σύστημα prins silverline μετα απο 45000κμ χωρίς κανένα πρόβλημα κάποιες φορές το σύστημα βγαίνει εκτός λειτουργίας κόβοντας την παροχή στιγμιαια ανάβοντας το θαυμαστικό στο διακόπτη εναλλαγής καυσίμου.Είναι θέμα μπεκ πνευμονα η κατι αλλο? ευχαριστώ

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Λαζαρίδη,

Το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεστε θα μπορούσε να οφείλεται στην απώλεια κάποιου βασικού σήματος.

Η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, λαμβάνει ορισμένα ηλεκτρικά σήματα, τα οποία συμβάλουν στη σωστή λειτουργία, αλλά και κυρίως στην ασφάλεια του συστήματος.

Τέτοια σήματα είναι :

1. Στροφές του κινητήρα
2. Κεντρική τροφοδοσία ρεύματος
3. Ρεύμα χαμηλής ισχύος, το οποίο διακόπτεται σε περίπτωση ατυχήματος ή άνοιγμα διακόπτη
4. Σήμα θερμοκρασίας πνεύμονα
5. Σήμα θερμοκρασίας και πίεσης αερίου καυσίμου

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση (τηλ. επικοινωνίας, 2102835840) ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (τηλ. επικοινωνίας, 2109626633 )
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διεύθυνση και τα ωράρια λειτουργίας μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα www.tsopelogiannisautogas.gr

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα! Έχω εδώ και αρκετό καιρό πρόβλημα στην πρωινή εκκίνηση του αυτοκινήτου κατά την οποία δεν κρατάει σταθερό ρελαντί!Οι στροφές παίζουν από τις 700 και σκάει μέχρι 2000! Αυτό συμβαίνει για 2-3 λεπτά και όταν δουλεύει ακόμα στην βενζίνη. Στη συνέχεια δεν παρουσιάζει απολύτως τίποτα. Έχω κάνει συντήρηση το σύστημα αεριοκίνησης (LOVATO) καθώς και πρόσφατο service. Στον εγκέφαλο δεν δείχνει κάτι λάθος ενώ έχω κάνει και ρύθμιση του συστήματος αερίου. Το πρόβλημα παραμένει. Όταν σβήσει με βενζίνη και πάρει με βενζίνη το πρόβλημα είναι πολύ μικρότερο. Επίσης τις τλευταίες μέρες που είχαμε καύσωνα και δεν χρειάστηκε να λειτουργίσει το ηλεκτρονικό τσοκ,δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ενώ μόλις έπεσε λίγο η θερμοκρασία το πρόβλημα επέστρεψε. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; ευχαριστώ.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Γοβατζιδάκη,

Σύμφωνα με την περιγραφή του προβλήματός σας, πιθανόν να υπάρχει κάποια δυσλειτουργία στο σύστημα ελέγχου ροής αέρα του κινητήρα (πεταλούδα) ή στην βαλβίδα κρύας εκκίνησης, με αποτέλεσμα αυτό να προκαλείται η αρρυθμία του κινητήρα στο ρελαντί, σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Η αναφερόμενη αρρυθμία εμφανίζεται κατά την χρήση του οχήματος με καύσιμο βενζίνη και ακολούθως μεταφέρεται και κατά την λειτουργία με αέριο καύσιμο.

Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση (τηλ. επικοινωνίας, 2102835840) ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (τηλ. επικοινωνίας, 2109626633 )
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διεύθυνση και τα ωράρια λειτουργίας μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα
της εταιρείας στο www.tsopelogiannisautogas.gr 

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα, μερικές φορές και όχι πάντα την ωρα που το αυτοκίνητο μου πάει να μπεί στην λειτουργία γκαζιού, δεν μπαίνει και αναβοσβήνουν τα λαμπάκια της μέτρησης του γκαζιού και παράλληλα χτυπάει κάποιος σαν ενημερωτικος ηχος . Την ωρα που παει να αλλάξει απο βενζινη σε γκάζι εαν δεν εχει πολλές στροφές σβήνει η μηχανη. Ευχαριστώ

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Δήμα,

Για να μπορέσουμε να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα πρέπει να γνωρίζουμε τον τύπο συστήματος υγραεριοκίνησης που φέρει το αυτοκίνητό σας.
Το γεγονός ότι αναβοσβήνει η ένδειξη αερίου με ταυτόχρονο ηχητικό σήμα, πολύ πιθανόν σημαίνει χαμηλή πίεση αερίου καυσίμου.

Η παραπάνω ένδειξη, μπορεί να είναι πραγματική ή πλασματική.

Στην πρώτη περίπτωση, η πτώση πίεσης μπορεί να οφείλεται σε βουλωμένα φίλτρα υγραερίου, σε κολλημένες ηλεκτροβαλβίδες ή σε τσακισμένη σωλήνα τροφοδοσίας.

Στην δεύτερη περίπτωση, ενδέχεται να έχουμε πλασματική ένδειξη εξαιτίας του ελαττωματικού αισθητήρα ( όπως αισθητήρα ΜΑΡ).

Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση (τηλ. επικοινωνίας, 2102835840) ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (τηλ. επικοινωνίας, 2109626633 )
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διεύθυνση και τα ωράρια λειτουργίας μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα
της εταιρείας στο www.tsopelogiannisautogas.gr

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπερα,το αυτοκινητο μου φοραει συστημα υγραεροκινησης τις autogas aitalia ,μου παρουσιασε ξαφνηκα το εξης προβλημα,δεν μπαινει απο βενζινη σε αεριο καθολου (το πεταει) τι μπορει να ειναι? κι επισης θελω να με ενημερωσετε αν αναλαμβανεται να το φτιαξετε.ευχαριστω!

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Λούκο,

Το πρόβλημα που αναφέρετε θα μπορούσε να οφείλεται σε ελαττωματική ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου ή στην απώλεια κάποιου βασικού σήματος.
Η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, λαμβάνει ορισμένα ηλεκτρικά σήματα, τα οποία συμβάλουν στη σωστή λειτουργία αλλά κυρίως στην ασφάλεια του συστήματος.

Τέτοια σήματα μπορούν να είναι :

1. Στροφές του κινητήρα
2. Κεντρική τροφοδοσία ρεύματος
3. Ρεύμα χαμηλής ισχύος, το οποίο διακόπτεται σε περίπτωση ατυχήματος ή άνοιγμα διακόπτη
4. Σήμα θερμοκρασίας πνεύμονα
5. Σήμα θερμοκρασίας και πίεσης αερίου καυσίμου


Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση (τηλ. επικοινωνίας, 2102835840) ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (τηλ. επικοινωνίας, 2109626633 )

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διεύθυνση και τα ωράρια λειτουργίας μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα
της εταιρείας στο Υγραεριοκίνηση Tsopelogiannis

Ερώτηση χρήστη στο forum

Εχω βαλη συστημα Lovato οποτε βαζω το AIRCODITION μοθ σβινη το αυτοκινητο οταν σταματαω γενικα.Μοθ το κανη μονο με το υγραεριο οχι με την βενζινη.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Χαρίδη,

Σύμφωνα με όσα αναφέρεστε, τα αίτια της αρρυθμίας του κινητήρα θα μπορούσαν να οφείλονται σε δύο βασικούς παράγοντες :

1. Σε ελαττωματικά συστήματα του κινητήρα, όπως το σύστημα ανάφλεξης (μπουζί - πολλαπλασιαστές) και το σύστημα ελέγχου ροής αέρος . Σε περίπτωση μικρής δυσλειτουργίας των προαναφερομένων συστημάτων, η προβληματική λειτουργία του κινητήρα, είναι σχεδόν αμελητέα σε λειτουργία με βενζίνη και πολύ πιο έντονη σε λειτουργία με αέριο καύσιμο . Αυτή η διαφοροποίηση οφείλεται στην διαφορετική συμπεριφορά των δύο καυσίμων.

2. Στο σύστημα υγραεριοκίνησης και αναλυτικότερα :

 • Σε ελαττωματική μπεκιέρα αερίου καυσίμου
 • Σε ελαττωματικό ή απορυθμισμένο πνεύμονα
 • Σε ελλιπή προγραμματισμό

Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση (τηλ. επικοινωνίας, 2102835840) ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (τηλ. επικοινωνίας, 2109626633 ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διεύθυνση και τα ωράρια λειτουργίας μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα
της εταιρείας στο Υγραεριοκίνηση Tsopelogiannis

Ερώτηση χρήστη στο forum

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ 2011 ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ GFI !!META AΠΟ 5 XRONIA MOY EKANE ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ !!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ??ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ .............

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Γκόλια,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας δεν εμπορεύεται το σύστημα GFI και ως εκ τούτου δεν μπορεί να σας προμηθεύσει με τον εγκέφαλο TELEFLEX GFI.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε, για οποιαδήποτε απορία, με το κεντρικό κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση (τηλ. επικοινωνίας, 2102835840) ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (τηλ. επικοινωνίας, 2109626633).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διεύθυνση και τα ωράρια λειτουργίας μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.tsopelogiannisautogas.gr

Ερώτηση χρήστη στο forum

Καλησπέρα...έχει 4 χρόνια που έβαλα σύστημα υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητο μου (ένα ιταλικό σύστημα δεν θυμάμαι εταιρία). Εδώ και λιγους μήνες μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα με την βενζίνη.Βάζω μπροστά το αυτοκίνητο, αρχίζω να κινούμε με βενζίνη κανονικά και ξαφνικά εκεί που πηγαίνω το αμάξι μου κάνει μια διακοπή ( πέφτουν οι στροφές και δεν ακούει στο γκάζι καθόλου) για λίγα δευτερόλεπτα ( το πολύ 10)και μετά λειτουργεί κανονικά και δεν μου το ξανακάνει. Να σημειώσω το αυτοκίνητο δεν είναι σε φάση προθέρμανσης για να μπει σε λειτουργία το υγραέριο..είναι καθαρά βενζίνη...ο μηχανικός μου μου καθάρισε σαν πρώτο στάδιο την πεταλούδα και είπε αν μου το ξανακάνει θα τσεκάρουμε μήπως μπερδεύει το σύστημα και ρίχνει δύο καύσιμα μαζί και μπουκώνει...εσείς τι γνώμη έχετε? ελπίζω να έκανα καλή περιγραφή του προβλήματος

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Καραγιαννίδη,

Σύμφωνα με οσα αναφέρετε, οι ενέργειες του μηχανικού σας είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Επιπρόσθετα, θα προτείναμε να αφαιρέσετε την ασφάλεια του συστήματος υγραεριοκίνησης ώστε να είναι πλήρως απενεργοποιημένο και κατόπιν να παρατηρήσετε την συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας.

Παράλληλα, προτείνεται να ελεγχθούν οι καλωδιώσεις, οι αισθητήρες του κινητήρα και του συστήματος υγραεριοκίνησης καθώς και τα κοινά τους σημεία.

Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση (τηλ. επικοινωνίας, 2102835840) ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (τηλ. επικοινωνίας, 2109626633).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διεύθυνση και τα ωράρια λειτουργίας μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.tsopelogiannisautogas.gr 

Ερώτηση χρήστη στο forum

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ CITROEN C4,ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΜΑΞΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Παυλόπουλε,

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Δεσμευομαστε οτι θα συνεχισουμε να ανταποκρινομαστε με την ιδια ποιοτητα και αξιοπιστια στις αναγκες σας.

Ερώτηση χρήστη στο forum

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΒΑΛΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ (LOVATO) ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 6.000 ΜΕ 7.000ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΒΕΝΖΙΝΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 80 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛ.ΘΕΛΩ 10-15 ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΗ .ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΕΡΙΟ.ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κυρία Μπέζα,

Σύμφωνα με την περιγραφή σας, συμπεραίνουμε ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε αμέσως μετά την τοποθέτηση του συστήματος και ότι μέχρι την στιγμή της μετατροπής το όχημά σας λειτουργούσε κανονικά.

Εφόσον ισχύουν τα ανωτέρω, ενδέχεται να υπάρχει κάποιο λάθος στην συνδεσμολογία της καλωδίωσης, των σωληνώσεων του συστήματος υγραεριοκίνησης ή και κάποια λανθασμένη επιλογή στις παραμέτρους λειτουργίας και ρύθμισης. Οι παραπάνω αναφορές, σε περίπτωση που ισχύουν, θα δικαιολογούσαν και την αυξημένη κατανάλωση βενζίνης

Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση (τηλ. επικοινωνίας, 2102835840) ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (τηλ. επικοινωνίας, 2109626633 ).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διεύθυνση και τα ωράρια λειτουργίας μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.tsopelogiannisautogas.gr 

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας

Ερώτηση χρήστη στο forum

καλησπερα.εχω ενα συστημα υγραεριοκινησης STAG.εχω κανει 3000 χλμ.εδω και μια εβδομαδα περιπου μου εχει καψει τον δευτερο πολλαπλασιαστη.τον αντικατεστησα και απο τοτε αρχισε να μου κανει σκοτσαρισματα στις χαμηλες ταχυτητες οταν παταω γκαζι για να επιταχυνω.στις υψηλες στροφες δουλευει κανονικα.στο συνεργιο που πηγα μου ειπαν οτι πρεπει να αντικαταστησω και τους αλλους τρεις πολλαπλασιαστες για να δινουν ολοι το ιδιο ρευμα.ισχυει οντως αυτο που μου ειπαν η οχι/στην βενζινη δουλευει κανονικα.

Απάντηση από Tsopelogiannis Autogas

Αγαπητέ κύριε Πετσούλα ,

Σύμφωνα με την περιγραφή που μας δώσατε, είναι δύσκολο να επιβεβαιώσουμε την διάγνωση του συνεργείου που συνεργάζεστε. Ενδεχομένως τα σκοτσαρίσματα να οφείλονται σε αστοχία των πολλαπλασιαστών, ωστόσο για να είστε απόλυτα βέβαιος για την αιτία του προβλήματος, θα πρέπει να ελεγχθούν τα παρακάτω:

 • Η λειτουργία της μπεκιέρας του συστήματος υγραεριοκίνησης
 • Οι σωληνώσεις τροφοδοσίας αερίου καυσίμου
 • Η στεγανότητα της πολλαπλής εισαγωγής
 • Η σωστή λειτουργία του μειωτήρα και κυρίως να επιβεβαιωθεί ότι θερμαίνεται κατάλληλα
 • Η χαρτογράφηση λειτουργίας και οι βασικοί παράμετροι ρύθμισης
 • Εάν γίνεται στιγμιαία μεταγωγή του συστήματος εξαιτίας της απώλειας κάποιου βασικού σήματος όπως:  ρεύμα διακόπτη, στροφές κινητήρα, ρεύμα τροφοδοσίας, σώμα, κ.α.
 • Η καταλληλότητα τοποθέτησης των σημείων ψεκασμού αερίου στην πολλαπλή εισαγωγής
 • Η συνδεσμολογία της πλεξούδας - κακές ενώσεις
 • Ο προγραμματισμός του συστήματος υγραεριοκίνησης και οι βασικοί παράμετροι
 • Η κατάσταση του αισθητήρα ΜΑΡ

Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε να επισκεφτείτε κάποιο εξειδικευμένο - αδειοδοτημένο συνεργείο, το οποίο μέσω του διαγνωστικού προγράμματος, είναι σε θέση να εντοπίσει με ακρίβεια τα αίτια και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες .

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση (τηλ. επικοινωνίας, 2102835840) ή με το υποκατάστημά μας στο Ελληνικό (τηλ. επικοινωνίας, 2109626633 )
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διεύθυνση και τα ωράρια λειτουργίας μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.autogastsopelogiannis.gr.

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν  πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας

agiaParaskevi

Στείλτε την δικιά σας ερώτηση!

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά!
Κανένα από τα προσωπικά σας στοιχεία δεν δημοσιεύονται πλην της ερώτησής σας.

aftersalesRight

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Επικοινωνήστε μαζί μας

Tsopelogiannis Contact

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.