Η Ευρώπη της… υγραεριοκίνησης

Αυξάνεται διαρκώς στην Ευρώπη η δημοφιλία του LPG ως καύσιμο στα αυτοκίνητα, καθώς τα συγκεκριμένα οχήματα έφτασαν το 2012 τις 494.000, σύμφωνα με τον σύνδεσμο World LPG Association.

Σύμφωνα με τον σύνδεσμο, αυτό συμβαίνει για δύο λόγους:

Πρώτον, το υγραέριο είναι πλούσιο σε ενεργειακό περιεχόμενο σε σύγκριση με το ντίζελ και τη βενζίνη, γεγονός που προσφέρει υψηλότερη ενεργειακή. Παράλληλα, εκλύει 33% λιγότερους ρύπους σε σύγκριση με τα παραδοσιακά καύσιμα.

Επίσης, τονίζεται ότι το LPG φορολογείται λιγότερο από τις κυβερνήσεις λόγω των παραπάνω πλεονεκτημάτων και σε συνδυασμό με μέτρα μείωσης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας, μπορεί να κάνει πιο καθαρό τον αέρα των πόλεων.

Στην Ελλάδα τώρα το LPG κλείνει 15 χρόνια στην αγορά των καυσίμων και συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το κόστος βρίσκεται σήμερα στα 0,66 ανά λίτρο και είναι το οικονομικότερο καύσιμο κίνησης με διαφορά.

Τέλος το κόστος εγκατάστασης του υγραερίου ξεκινάει από 500 ευρώ και διαμορφώνεται ανάλογα με το μοντέλο, τα κυβικά  και τον τύπο του κινητήρα.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.