Όροι και προϋποθέσεις

Η Έκπτωση παρέχεται μόνον για μία φορά και μόνον για την εγκατάσταση συστήματος από την Εταιρία σε ένα ακόμη αυτοκίνητο, που ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) ή στη σύζυγό του ή σε τέκνο του ή σε άλλον συγγενή του πρώτου βαθμού (σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης είναι φυσικό πρόσωπο).

Η κυριότητα επί του δεύτερου οχήματος και οι ως άνω ιδιότητες (συζύγου, τέκνου κτλ) αποδεικνύονται αποκλειστικά και μόνον με την επίδειξη πρωτότυπου πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, των πρωτότυπων Δ.Α.Τ. των εμπλεκομένων ατόμων και της πρωτότυπης άδειας κυκλοφορίας του δευτέρου οχήματος.

Η Έκπτωση ισχύει επί της εκάστοτε αντίστοιχης τιμής καταλόγου της Εταιρίας.

Η Έκπτωση είναι προσωποπαγής παροχή, δεν δύναται να μεταβιβασθεί, εκχωρηθεί ή άλλως πώς παραχωρηθεί σε τρίτον, δεν δύναται να ανταλλαχθεί με χρήματα, προϊόντα ή υπηρεσίες ή άλλα πράγματα εν γένει, δεν δύναται να εξαργυρωθεί σε χρήμα ή να συμψηφισθεί με τυχόν οφειλές του ιδιοκτήτη του οχήματος έναντι της Εταιρίας.

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει κατά την απόλυτα ελεύθερη κρίση της, μονομερώς και οποτεδήποτε τους όρους παροχής της εν λόγω Εκπτώσεως ή ακόμα και να διακόψει τελείως τη συγκεκριμένη παροχή/Έκπτωση άνευ αιτίας.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.