BRC

Η Ιταλική ΒRC αποτελεί σήμερα μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων αεριοκίνησης.

Με ευρεία δραστηριότητα σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο και κύκλο εργασιών που αγγίζει τα 156 εκ. ετησίως, η εταιρεία κατέχει σήμερα το 23% της Ιταλικής Αγοράς.Την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εμπιστεύονται έμπρακτα μερικές από τις πλέον δημοφιλείς βιομηχανίες του κλάδου, αφού η BRC διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίας με αυτοκινητοβιομηχανίες όπως τις Chevrolet, Citroen, Ford, Honda, , Nissan, Peugeot , Suzuki.

Προσβλέποντας στη διαρκή ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η εταιρεία δημιούργησε εξειδικευμένο κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης που στόχο έχει να διασφαλίσει την άριστη απόδοση των προϊόντων της αλλά και να δημιουργεί διαρκώς νέα, ολοένα πιο εξελιγμένα συστήματα LPG /CNG που θα καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα BRC πληρούν πιστά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Σειρές για κινητήρες πολλαπλού ψεκασμού


Τιμή από 699€
 (+ΦΠΑ) ή 10,70€/μήνα15 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα Δείτε εδώ...

Οι ανωτέρω τιμές αναφέρονται στα οικονομικότερα συστήματά της εκάστοτε εταιρείας και σε αυτοκίνητα 4κύλινδρα πολλαπλού ψεκασμού έως 140hp.

Η αναγραφόμενη δόση αποπληρωμής είναι ενδεικτική και αφορά σε πρόγραμμα με προκαταβολή 50% και 40 έντοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών. Για περισσότερες λύσεις χρηματοδότησης και τρόπους αποπληρωμής, επισκεφθείτε το σύνδεσμο

Σειρές για κινητήρες άμεσου ψεκασμού

Δείτε την λίστα εφαρμογής σε συστήματα άμεσου ψεκασμού της BRC

Τιμή για κινητήρες άμεσου ψεκασμού 1150€(+ΦΠΑ) ή 35,74€/μήνα 15 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα Δείτε εδώ...

Η BRC διέκοψε την παραγωγή των προϊόντων Front- Kit Vale & Front- Kit Sequent 24. Τα εν λόγω κιτ αντικαθίσταται αντίστοιχα από τα προϊόντα Front-Kit Alba & Front- Kit Sequent 32

Διευκρίνιση
Στο αρμόδιο site του Υπουργείου Ανάπτυξης πατώντας την λέξη BRC μπορείτε  να δείτε τις πιστοποιήσεις και την χώρα προέλευσης και κατασκευής των προϊόντων της.
Δείτε εδώ...

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.