Σύμβουλος διαχείρισης εταιρικών στόλων

Aναζητάτε τρόπους να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; Έχετε τον σύμβουλο διαχείρισης εταιρικών στόλων της Autogas Tsopelogiannis!

Είναι φυσικό να σας απασχολεί το μεγάλο κόστος μετακινήσεων και να ψάχνετε τρόπους να το μειώσετε! Ένα ανελαστικό κόστος που μέρα με τη μέρα αυξάνεται, λόγω των διαρκών ανατιμήσεων της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης.

Τοποθετήστε στον εταιρικό σας στόλο, Diesel ή βενζίνης, συστήματα υγραερίου ή φυσικού αερίου και μειώστε έως 60% τα έξοδα για καύσιμα χωρίς να θυσιάζετε χιλιόμετρα στις μετακινήσεις σας.

Και για την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση ποιον άλλον μπορείτε να εμπιστευθείτε πέρα από τον ειδικό; Με πάνω από 25.000 εγκαταστάσεις συστημάτων, η Autogas Tsopelogiannis σας εγγυάται την πιο αποδοτική πρόταση εναλλακτικών καυσίμων!

Επικοινωνήστε σήμερα με τον εξειδικευμένο σύμβουλο διαχείρισης εταιρικών στόλων, ο οποίος θα σας σχεδιάσει εκείνο το πρόγραμμα που ταιριάζει κατάλληλα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Για να είστε πάντα κερδισμένοι...

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ο σύμβουλος διαχείρισης εταιρικών στόλων θα επικοινωνήσει μαζί σας ή καλέστε στο 2106012839.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.