STAG TUNING: αύξηση ισχύος έως και 20%

Οι κινητήρες των αυτοκινήτων που διατίθενταιστην αγορά «κρύβουν» τεράστιες δυνατότητες λόγω του ότι τα αυτοκίνητα απο το εργοστάσιο δεν έχουν ρυθμιστεί μεμονωμένα, αλλά σε σειρά παραγωγής, σύμφωνα με τις γενικευμένες ρυθμίσεις των εργασιών. Η συσκευή "STAG TUNING", ξεκλειδώνει τις κρυφές πηγές ισχύος. Το σύστημα STAG TUNING, βελτιώνει στο μέγιστο την ρύθμιση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, έτσι ώστε ο χρήστης να είναι σε θέση να οδηγήσει το αυτοκίνητο πιο δυναμικά, με μεγαλύτερη ασφάλεια και οικονομία.

To Chip-ισχύος «STAG TUNING" βελτιώνει την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα του κινητήρα σε όλο το εύρος λειτουργίας. Ως αποτέλεσμα επιτυγχάνουμε την ασφαλή αύξηση της ισχύος και το σημαντικότερο όλων, έχουμε αύξηση της ροπής έως και 20%, με αποτέλεσμα την καλύτερη ανταπόκριση του κινητήρα, ακόμη και από τις 1500 rpm. Το όχημα γίνεται περισσότερο δυναμικό, χωρίς να αυξηθεί η κατανάλωση καυσίμου.

Η Εγκατάσταση του "STAG TUNING" είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι η σύνδεση δύο καλωδίων. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή παρέμβαση στον υπολογιστή του οχήματος. Πρόκειται για μια απολύτως ασφαλή ανεξάρτητη μονάδα.

Εφαρμογή μόνο για κινητήρες TURBO

 • πολλαπλού ψεκασμού
 • άμεσου ψεκασμού
 • Diesel

Οφέλη από τη χρήση του “STAG TUNING"

 • αύξηση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας σε όλο το εύρος λειτουργίας του κινητήρα
 • ελαχιστοποίηση της επίδρασης του φαινόμενου "turbolag"
 • δυνατότητα των ατομικών χαρακτηριστικών που αφορά στην μορφή της ισχύος και της ροπής

Τεχνικοί παράμετροι

 • ενσωματωμένος επεξεργαστής για την εξομοίωση των σημάτων ελέγχου
 • καμία τροποποίηση στο λογισμικό της μονάδας ελέγχου του κινητήρα ( κατ’επέκταση ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν κινδυνεύει με διακοπή της εγγύησης)
 • ικανότητα για ταυτόχρονη εξομοίωση των 2 καναλιών boost pressure
 • δεν προκαλεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα και δεν εμφανίζονται βλάβες κινητήρα "check engine"
 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα με κινητήρα Diesel και αισθητήρα turbo

Σύγκριση των διαγραμμάτων απόδοσης μέσω δυναμόμετρου - για δύο δημοφιλείς τύπους των αυτοκινήτων Skoda

Octavia 1.8 - 160 KM

Εργοστάσιο

μετά ρύθμιση

165 HP

193 HP

240 Nm

280 Nm

01

Roomster 1.2 TSI CBZB 105 KM

Εργοστάσιο

μετά ρύθμιση

105 HP

114 HP

176 Nm

216 Nm

02

Υπόμνημα για τη δοκιμή

Κίτρινο παχιά γραμμή - ροπή αναφοράς (εργοστάσιο)

Κίτρινο λεπτή γραμμή - ροπή με την μονάδα STAG TUNING

Μπλε λεπτή γραμμή - η ισχύς του κινητήρα (εργοστάσιο)

Λεπτή κόκκινη γραμμή - η ισχύς του κινητήρα με την ενότητα "STAG TUNING"

Η Εφαρμογή STAG TUNING υποστηρίζεται από τα Windows έως και την 7η έκδοση. Η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται απο την έκδοση των Windows 8 .

To STAG TUNING είναι μια ασφαλής συσκευή, υπό την προϋπόθεση ότι ο οδηγός θα επωφεληθεί απο τα αποτελέσματα μέσα στα όρια της λογικής χρήσης. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η υπερβολική χρήση στα όρια ισχύος του κινητήρα, ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο σύστημα μετάδοσης ισχύος (κιβώτιο ταχυτήτων, συμπλέκτη, άξονες, κλπ) αλλά και στον κινητήρα.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.