ΝΕΟ Γυροσκοπικό φίλτρο αέριας φάσης GF01

img 2rulsa800600Το νέο φίλτρο αέριας φάσης, υγραερίου & φυσικού αερίου, τοποθετείται σε κάθε τύπο κινητήρα και σύστημα, ανεξαρτήτως μοντέλου.

Γιατί πρέπει να το αποκτήσετε:

1. Όλα τα «απλά» φίλτρα που χρησιμοποιούνται, περιλαμβάνουν εσωτερικά, και μόνο σε μία στρώση, φίλτρο χαρτιού (paper filter) , το οποίο δεν είναι καθόλου ανθεκτικό στο νερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το φίλτρο να μην μπορεί να συγκρατήσει το μεγαλύτερο ποσοστό της υγρασίας.

2. Το νέο γυροσκοπικό φίλτρο GF01 διαφοροποιείται από τα «απλά» φίλτρα, καθώς περιλαμβάνει, φίλτρο ινών γυαλιού (glass fiber), με τρεις επιστρώσεις εσωτερικά και δυο επιστρώσεις σήτας εξωτερικά, έχοντας τις εξής ευεργετικές συνέπειες:

 1. Δεν παραμορφώνεται η επιφάνεια του φίλτρου.
 2. Φιλτράρει πολύ μικρότερα σωματίδια από ένα απλό φίλτρο και κρατάει όλη την ποσότητα υγρασίας μακριά από το σύστημα ψεκασμού.
 3. Δεν επιτρέπει στα μικρότερα μικρό σωματίδια να περάσουν στα μπεκ (όπως βρώμα από πιθανή νοθεία ή σκουριά από δεξαμενή).
 4. Έχει πολύ μεγαλύτερη ενεργή επιφάνεια φιλτραρίσματος από ένα «απλό» φίλτρο, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

filte GF01 img 01 img saG2lB800600

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.