Επεξεργαστής STAG TAP-03: Βελτίωση απόδοσης κινητήρων LPG / CNG

Ο επεξεργαστής STAG TAP-03 μεταβάλει την προπορεία του συστήματος ανάφλεξης και έχει σχεδιαστεί για οχήματα που κινούνται με LPG / CNG. Συμβάλει στην αποτελεσματικότητα της καύσης του μίγματος καυσίμου-αέρα παρατείνοντας την διάρκεια ανάφλεξης. Η συσκευή έχει κληρονομήσει όλες τις δοκιμασμένες λειτουργίες των προκατόχων του, (STAG TAP-01 και STAG TAP-02). Επιπρόσθετα έχει εμπλουτιστεί με μια σειρά από χρήσιμα στοιχεία μέσω του νέου λογισμικού. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα, το STAG TAP-03 έχει προσαρμοστεί με το λογισμικό AC STAG (διαγνωστική εφαρμογή για το TAP-03 και STAG-4 QBOX, STAG-400 DPI ) και υποστηρίζει Bluetooth.

STAG TAP-03/1

Έχει σχεδιαστεί για κινητήρες με επαγωγικό αισθητήρα θέσης στροφαλοφόρου άξονα, Μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 2 αισθητήρες.

STAG TAP-03/2

Έχει σχεδιαστεί για κινητήρες με ψηφιακό αισθητήρα θέσης του στροφαλοφόρου άξονα. Μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 2 αισθητήρες

Τα πλεονεκτήματα της STAG-TAP-03:

 • βελτιώνει την απόδοση των κινητήρων σε λειτουργία CNG η LPG
 • μειώνει την κατανάλωση αερίου καυσίμου
 • μειώνει τον κίνδυνο εκπυρσοκρότησης σε συστήματα παλαιότερης γενιάς
 • διατηρεί την ονομαστική ισχύ του κινητήρα κατά τη χρήση CNG

Ο επεξεργαστής βελτιώνει την απόδοση και την ισχύ του κινητήρα απο 1% έως 2%, με άμεσο αποτέλεσμα την μείωση της κατανάλωσης υγραερίου απο 3% έως 10%.

Αντίστοιχα , ο επεξεργαστής μπορεί να μειώσει την κατανάλωση CNG κατά 5% -15% καθώς βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα αλλά και την ισχύ κατά 10% έως 25% (σε σύγκριση με την χρήση του CNG χωρίς επεξεργαστή).

Η συσκευή περιλαμβάνει μια σειρά από ενσωματωμένες επιλογές

 • δυνατότητα υποστήριξης, μέχρι 2 εκκεντροφόρους
 • αυτόματη βαθμονόμηση - αυτόματη καταγραφή και εντοπισμός του στροφάλου , του εκκεντροφόρου και των καμπύλων λειτουργίας αυτών. Με αυτό τον τρόπο εξαλείφεται το πρόβλημα που αφορά στην επαλήθευση του κύκλου στροφαλοφόρου άξονα , πριν από την εγκατάσταση
 • η συσκευή συλλέγει αυτόματα στοιχεία, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για σύνδεση με παλμογράφο
 • βελτιωμένη μέθοδος (ευρεσιτεχνία σε εκκρεμότητα), της δυναμικής και της αυτόματης προπορείας του συστήματος ανάφλεξης, σε σχέση με τις τρέχουσες παραμέτρους του κινητήρα, αυξάνοντας έτσι τη δυναμική του οχήματος
 • την υποβολή των στοιχείων απόδοσης της συσκευής απευθείας από την εφαρμογή
 • εύκολη προσαρμογή

Τεχνική Υποστήριξη

Η εφαρμογή του STAG TAP-03 διαθέτει ενσωματωμένη επιλογή για την αποστολή των δεδομένων, έτσι ώστε σε περίπτωση προβλήματος ο εγκαταστάτης να μπορεί να στείλει τα απαραίτητα στοιχεία απευθείας στον κατασκευαστή και να ενημερωθεί on - line από το τεχνικό τμήμα υποστήριξης αναφορικά με την κατάλληλη λύση.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.