Η Autogas Tsopelogiannis «κινεί» τα Ιδρύματα.

 Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασική παράμετρο τόσο της επιχειρηματικής δραστηριότητας, όσο και του μοντέλου διοίκησης του Ομίλου μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Autogas Tsopelogiannis στέκεται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό των ευαίσθητων ομάδων, προσφέροντας έμπρακτα στην κοινωνία μέσω της δραστηριότητάς της.

Για το 2017 συγκεκριμένα, η Autogas Tsopelogiannis θα προβεί στη δωρεάν εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης για οχήματα που ανήκουν και εξυπηρετούν μη κερδοσκοπικά ιδρύματα.

Εάν είστε ΜΚΟ και ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία, στο 210 9626633. Υπεύθυνη, κα Μ. Τσοπελογιάννη.

Ιδρύματα που έχουν λάβει μέρος.

ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Με το σύνθημα “Πάντα δίπλα σας για να κινείστε ξέγνοιαστα” έλαβε χώρα η δράση στήριξης της Autogas Tsopelogiannis, προς τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος, το οποίο φροντίζει νέους 14-21 ετών με νοητική στέρηση.

Η εταιρεία, είχε την χαρά να μετατρέψει σε υγραεριοκίνητα -εντελώς δωρεάν- όλα τα σχολικά οχήματα του Ιδρύματος και να τα παραδώσει προ λίγων ημερών στη Διοίκησή του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κόστος μετακίνησης, αποτελεί για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα ένα τεράστιο πάγιο έξοδο καθώς τα οχήματα αυτά διενεργούν καθημερινά όλες τις μεταφορές των παιδιών. Μετά την μετατροπή τους, από την Autogas Τsopelogiannis, θα κινούνται πλέον με έως 50% οικονομία και θα είναι πιο φιλικά από ποτέ προς το περιβάλλον.

Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή εδώ

IMG 4544

 

ΑΜΥΜΩΝΗ

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, η Autogas Tsopelogiennis είχε την χαρά να μετατρέψει εντελώς δωρεάν, το Van του Συλλόγου γονέων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, Αμυμώνη.

Πλέον τα άτομα αυτά κινούνται πιο οικονομικά και πιο ξέγνοιαστα όπως υπογραμμίζει και στην ευχαριστήρια επιστολή της η πρόεδρος του Συλλόγου, κα Π. Μπέλλου: «Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, καθώς τα έσοδα της Αμυμώνης είναι πολύ περιορισμένα, η πρωτοβουλία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να μειώσουμε σημαντικά τα έξοδά μας.»

Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή εδώ

 amimoni

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, η Autogas Tsopelogiannis εγκατέστησε, εντελώς δωρεάν, σύστημα υγραεριοκίνησης στο Van του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Προβατάς Κώστας, ανέφερε στην ευχαριστήρια επιστολή του: «Σας ευχαριστούμε για ό,τι κάνατε για το Οικοτροφείο μας! Και το ένα ευρώ που εξοικονομούμε είναι για μας μεγάλη υπόθεση»

agioiAnargiroi

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.