Οι ΝΕΕΣ προσφορές μας
ισχύουν έως 26/5/2017

Επιλέξτε υγραεριοκίνηση για μέγιστο όφελος

Δείτε τις προσφορές μας Δείτε όλες τις εταιρίες μας

*Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής

Εταιρική Υπευθυνότητα

Η Autogas Tsopelogiannis «κινεί» τα παιδιά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα.

Με το σύνθημα “Πάντα δίπλα σας για να κινείστε ξέγνοιαστα” έλαβε χώρα η δράση στήριξης της Autogas Tsopelogiannis, προς τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος, το οποίο φροντίζει νέους 14-21 ετών με νοητική στέρηση.

Η εταιρεία, είχε την χαρά να μετατρέψει σε υγραεριοκίνητα -εντελώς δωρεάν- όλα τα σχολικά οχήματα του Ιδρύματος και να τα παραδώσει προ λίγων ημερών στη Διοίκησή του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κόστος μετακίνησης, αποτελεί για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα ένα τεράστιο πάγιο έξοδο καθώς τα οχήματα αυτά διενεργούν καθημερινά όλες τις μεταφορές των παιδιών. Μετά την μετατροπή τους, από την Autogas Τsopelogiannis, θα κινούνται πλέον με έως 50% οικονομία και θα είναι πιο φιλικά από ποτέ προς το περιβάλλον.

Ευχόμαστε στα παιδιά ό ,τι καλύτερο και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους για να είναι πάντα ξέγνοιαστα!

Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή εδώ

IMG 4544

new-static-banner-01

aftersalesRight

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

Tsopelogiannis Contact

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.