Γιατί να επιλέξετε εμάς

Εμπειρία
Ο Όμιλος επιχειρήσεων Tsopelogiannis, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 115.000 αυτοκίνητα, ενώ περισσότερες από 30.000 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Τα χαμόγελα των ευχαριστημένων πελατών μας είναι η μεγαλύτερη καταξίωσή
μας!

Εξειδικευμένο Προσωπικό
Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί για την εταιρεία μας το μεγαλύτερο κεφάλαιό του. Το σύνολο των τεχνικών μας είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Μεταφορών και εξειδικευμένοι με τις υψηλότερες προδιαγραφές στις αντίστοιχες εταιρείες που εκπροσωπούμε ανά την Ευρώπη. Όλοι οι εργαζόμενοι, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, είναι προσηλωμένοι σε έναν κοινό στόχο: Να παρέχουν υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, κάνοντας την διαδικασία της μετατροπής του αυτοκινήτου σας μία γρήγορη και ευχάριστη υπόθεση!

Ασφάλεια
Τα συνεργεία της Tsopelogiannis πέρα από το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό είναι εφοδιασμένα με τον πλέον άρτιο εξοπλισμό και είναι σχεδιασμένα βάσει των Ευρωπαϊκών προτύπων ώστε η τοποθέτηση του συστήματος στο αυτοκίνητό σας να πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Γιατί για εμάς η ασφάλειά σας είναι πάνω από όλα!

Οικονομία
Η εταιρεία Tsopelogiannis έχει την τιμή να εισάγει στην Ελλάδα τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της υγραεριοκίνησης που το όνομά τους είναι συνώνυμο με την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση. Επίσης, έχει την χαρά να αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μερικές από τις πλέον δημοφιλείς εταιρείες υγραεριοκίνησης στην Ευρώπη, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να προσφέρει στους
πελάτες της τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με τη μέγιστη ποιότητα.

Ευκολίες Πληρωμής
Η Tsopelogiannis, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών της, δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής της μετατροπής του αυτοκινήτου σας σε έως και 48 δόσεις ακόμη και χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Έτσι και κερδίζετε από την μηνιαία μείωση του κόστους μετακίνησής σας και αυτοχρηματοδοτείται την επένδυσή σας!

After Sales Service
Στην Tsopelogiannis, εργαζόμαστε σκληρά για να κινείστε οικονομικά! Όντας η μόνη εταιρεία στο χώρο της υγραεριοκίνησης με εξειδικευμένο τμήμα after sales service, είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε, από την αρτιότερη τοποθέτηση του συστήματός σας έως την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη μετέπειτα σωστή χρήση του αυτοκινήτου σας.

Νομιμοποίηση του οχήματος
Στην Tsopelogiannis, η υπηρεσία μετατροπής του αυτοκινήτου σας δεν σταματά μόνο στην τοποθέτηση του συστήματος υγραερίου αλλά προχωρά ένα βήμα μπροστά, αναλαμβάνοντας για λογαριασμό σας τη διεκπεραίωση όλων των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών, ώστε το αυτοκίνητό σας να είναι πλήρως νόμιμο μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίου. Εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα..έχετε απλώς το κλειδί στο χέρι!

Αυτοκίνητο Αντικατάστασης
Παρά το γεγονός ότι η μετατροπή του οχήματός σας σε εμάς απαιτεί ένα σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία μας με στόχο τη πληρέστερη εξυπηρέτηση σας, σας παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο χρόνο διαρκέσει η παραμονή του οχήματος σας στην εταιρεία μας.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.