Σχετικά με τις εγγυήσεις Prins

Επειδή έχει παρατηρηθεί ότι κάποιοι εγκαταστάτες προχωρούν σε αλλοίωση των προϊόντων Prins, αντικαθιστώντας σημαντικά εξαρτήματά τους με άλλα χαμηλότερου κόστους και ποιότητας, ώστε να πετύχουν πιο δελεαστική τιμή, η Tsopelogiannis Autogas θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό ότι:

Ο κάθε εγκαταστάσης οφείλει παραλαμβάνοντας το σύστημα να αποστείλει στην Διοίκηση της εταιρείας Prins τους αντίστοιχους κωδικούς που αναγράφονται στα επιμέρους τμήματα του συστήματος.

Η εταιρεία Prins στη συνέχεια, εφόσον διασταυρώσει ότι ο εγκαταστάτης είναι πιστοποιημενος αλλά και ότι το σύστημα αποτελείται από όλους τους απαραίτητους κωδικούς, αποστέλει μέσω email την εγγύηση την οποία οφείλει ο εγκαταστάτης – παράλληλα με τα υπόλοιπα έγγραφα- να παραδώσει στον πελάτη, ώστε ο τελευταίος να έχει διεθνή κάλυψη για το εν λόγω σύστημα υγραεριοκίνησης.

Σε περίπτωση, που κάποιος εγκαταστάτης παραποιήσει το σύστημα, χρησιμοποιώντας διαφορετικά μέρη (π.χ. Μπεκ) που προμηθεύεται από άλλους εμπόρους, τότε η εγγύηση δεν έχει πλέον ισχύ αφού θα πρόκειται για παραποιημένο προϊόν που δεν θα αντιστοιχεί στις επίσημες προδιαγραφές της εταιρείας Prins.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.